Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο οίκος Versace κυκλοφόρησε capsule συλλογή Pride 2020

Ο οίκος Versace κυκλοφόρησε capsule συλλογή Pride 2020

Η Ντονατέλα Βερσάτσε δείχνει για ακόμα μία φορά την υποστήριξή της στην κοινότητα LGBTQ με την κυκλοφορία μίας νέας capsule συλλογής, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε οργανώσεις που επικεντρώνονται στη διαμόρφωση ενός κόσμου χωρίς αποκλεισμούς

Η Ντονατέλα Βερσάτσε δείχνειπάλι την υποστήριξή της στην κοινότητα LGBTQ με την κυκλοφορία μίας νέας capsule συλλογής, Versace X Pride 2020.

Γιορτάζοντας τον Μήνα Υπερηφάνειας, η capsule συλλογή περιορισμένης έκδοσης θα περιλαμβάνει T-shirts, μαγιό, εσώρουχα, καθώς και αξεσουάρ, όπως καπέλα και κάλτσες, όλα σε μαύρο χρώμα και διακοσμημένα με το λογότυπο Versace και ρίγες σε παλέτα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις της συλλογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη από αυτόν τον μήνα στα καταστήματα Versace, καθώς και από την ιστοσελίδα του brand, θα διατεθεί σε δύο οργανώσεις που επικεντρώνονται στη διαμόρφωση ενός κόσμου ισότιμου, χωρίς αποκλεισμούς.

Στις ΗΠΑ, ο ιταλικός οίκος μόδας Versace επέλεξε την οργάνωση Pride Live, η οποία πέρυσι ανακήρυξε τη Ντονατέλα Βερσάτσε πρέσβειρα του Στόουνγουολ.

Οι δωρεές του 2020 θα βοηθήσουν οργάνωση να ενισχύσει τα τρέχοντα πρόκτζεκ που αναπτύχθηκαν με μια σειρά από συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων των Trans Lifeline, TransLatin @ Coalition, Brave Space Alliance και The Ally Coalition, καθώς και για τη χρηματοδότηση της ανανέωσης της πλατφόρμας δωρεών του οργανισμού για να γίνει περισσότερο αποτελεσματικός.

Στην Ευρώπη θα στηριχθεί η Arcigay η οποία ιδρύθηκε το 1985 στην Ιταλία και είναι η μεγαλύτερη μη κερδοσκοπική οργάνωση της κοινότητας LGBTI σε αριθμό μελών και εθελοντών.

Η Εξέγερση του Στόουνγουολ, αναφερόμενη και ως «Ταραχές του Στόουνγουολ», ήταν μια σειρά από αυθόρμητες, βίαιες διαδηλώσεις από τα μέλη της ομοφυλοφιλικής (ΛΟΑΤ) κοινότητας εναντίον μιας επιδρομής της αστυνομίας, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 1969, στο Στόουνγουολ Ιν, που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς Βίλατζ, γειτονιά του Μανχάταν, στη Νέα Υόρκη,

«Πάντα υποστήριζα σθεναρά τα δικαιώματα της κοινότητας LGBTQ +», δήλωσε η Ντονατέλα Βερσάτσε πέρυσι, όταν ανακηρύχθηκε πρέσβειρα του Στόουνγουολ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024