Μπάγερν : Ξέφρενο πάρτι… με αποστάσεις στα αποδυτήρια για το όγδοο σερί πρωτάθλημα
Σαμπάνιες και μπλουζάκια με το 8, όσα και τα σερί πρωταθλήματα, στα αποδυτήρια της Μπάγερν μετά τη μαθηματική κατάκτηση του 30ου τίτλου στην Bundesliga.
Η Μπάγερν έφτασε και μαθηματικά στην 8η συνεχόμενη κατάκτηση πρωταθλήματος και 30η συνολικά και οι παίκτες το γιόρτασαν στα αποδυτήρια με σαμπάνιες και με μπλουζάκια που είχαν τυπωμένο τον αριθμό 8.
Στα αποδυτήρια το κλίμα ήταν άκρως εορταστικό, αλλά οι αποστάσεις ασφαλείας λόγω του κορωνοϊού παρέμειναν ακόμα κι εκεί. Οι παίκτες έλεγαν συνθήματα χωρίς αγκαλιές, ενώ το Σάββατο μετά το παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ θα γίνει μια ειδική γιορτή για όλη την ομάδα.
Λόγω, ωστόσο, των περιοριστικών μέτρων σε αυτό θα δώσει πολύ μικρός αριθμός ατόμων και όπως ενημέρωσε η διοίκηση τους παίκτες δεν θα μπορούν να είναι παρούσες ούτε οι σύζυγοι/σύντροφοι των παικτών, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με διετή αναστολή επιβλήθηκε στον Κάρλικ Τζόουνς της Παρτιζάν, για τη συμμετοχή του σε επεισόδιο στο Βελιγράδι πριν από ένα χρόνο.
LIVE: Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson για το Game 1 των προημιτελικών της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.