Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μια νίκη μακριά από τον τίτλο η Μπάγερν

Μια νίκη μακριά από τον τίτλο η Μπάγερν

Μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος απέχει η Μπάγερν, που με γκολ του Γκορέτσκα στο 86' επικράτησε 2-1 της Γκλάνμπαχ στο Μόναχο.

Δυσκολεύτηκε, φλέρταρε με την… γκέλα, είδε την Γκλάντμπαχ να την απειλεί ακόμα και με ήττα, αλλά για ακόμα μια φορά η Μπάγερν δεν χαρίστηκε. Και πλέον θέλει μία νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για να κατακτήσει και μαθηματικά ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Η Γκλάντμπαχ για ακόμα μια χρονιά μέσα στο Μόναχο αποδείχτηκε άκρως ανταγωνιστική. Σημείωσε πρώτη γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά αυτό ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ έπειτα από τη χρήση του VAR.

Λίγα λεπτά αργότερα ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ έδωσε την ευκαιρία στην Μπάγερν να σκοράρει. Ο τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ στο 26′ έδωσε τη μπάλα στον Ζίρκτσεε, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση σε κενή εστία, έκανε το 1-0 για τη Μπάγερν.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, αφού στο 37′, η Μπορούσια έφτασε στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Παβάρ, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα σε σέντρα του Χέρμαν, την έστειλε στο βάθος της εστίας του Νόιερ.

Η Γκλάντμπαχ ήταν απειλητική στο δεύτερο μέρος, με τον Νόιερ ωστόσο να τους σταματά σε 2-3 καλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι αμύνονταν καλά και έδιναν την εντύπωση πως θα φύγουν με βαθμολογικό όφελος, αλλά ήρθε ο Γκορέτσκα στο 86′ για να λυτρώσει την Μπάγερν, να σημειώσει το 2-1 και πλέον οι Βαυαροί απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τη… σαλατιέρα.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024