Παπαγγελόπουλος: Δεν ήμουν άνθρωπος του Καραμανλή, ήμουν άνθρωπος της πατρίδας
«Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καταρρίπτει τον μύθο του καραμανλικού και του νεοδημοκράτη» σχολιάζει πηγή της ΝΔ στην προανακριτική που αποδίδει στον κ. Παπαγγελόπουλο τη φράση «εγώ δεν ήμουν άνθρωπος του Καραμανλή. Ήμουν άνθρωπος της πατρίδας. Δεν ήμουν Νέα Δημοκρατία εγώ»
«Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καταρρίπτει τον μύθο του καραμανλικού και του νεοδημοκράτη» σχολιάζει πηγή της ΝΔ στην προανακριτική που αποδίδει στον κ. Παπαγγελόπουλο τη φράση «εγώ δεν ήμουν άνθρωπος του Καραμανλή. Ήμουν άνθρωπος της πατρίδας. Δεν ήμουν Νέα Δημοκρατία εγώ».
Παρανομίες στην ψηφοφορία κατήγγειλε ο Παπαγγελόπουλος
Νωρίτερα, τις αναφορές του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην ψηφοφορία που έγινε για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή.
«Θυμάμαι τα δημοψηφίσματα της χούντας. Στην Αθήνα ο χωροφύλακας ήταν έξω από την αίθουσα και κοιτούσε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Χωροφύλακα τότε πάνω από την κάλπη δεν είχα δει. Χωροφύλακα είδα όμως τώρα πάνω την κάλπη» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος, δείχνοντας τον Βασίλη Κεγκέρογλου, αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και αποδίδουν στον κ. Παπαγγελόπουλο την εξής αναφορά σχετικά με το ζήτημα της ψήφου του βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Καλογιάννη:
«Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος που έριξε την ψήφο χωρίς φάκελο. Αλλά δεν ήταν ότι φοβόσασταν μην πάει χαμένη η ψήφος. Απλά αυτή είναι η νοοτροπία σας. Ανοίξατε την κάλπη και παραβιάσατε τη μυστικότητα. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί. Σε ποια ευρωπαϊκά όργανα θα σταθούν όλα αυτά; “Δεν θα μας δει κανείς”, ακούστηκε να λέει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Αρβανιτίδης. Η φράση του “δεν θα το καταλάβει κανείς” δείχνει πως παραδέχεται την παρανομία».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δύο νεκροί στη Ρωσία μετά από ουκρανικές επιθέσεις
- Γωγώ Μαστροκώστα: Που θα γίνει η κηδεία – Η επιθυμία της οικογένειά της
- Τι απάντησε ο Πίτερς για το μέλλον του
- Τα SOS για τη ρύθμιση των χρεών σε 72 δόσεις
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Ε’)
- Πώς αντέδρασε ο Ντέκλαν Ράις μετά τον υποβιβασμό της Γουέστ Χαμ (vid)
- Θράκη: Κύκλωμα διακινούσε όπλα «φαντάσματα» στην τουρκική μαφία – Δύο συλλήψεις
- Αυστρία: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με αλεξίπτωτο πλαγιάς στον αέρα – Δείτε Βίντεο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442