Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαγγελόπουλος: Δεν ήμουν άνθρωπος του Καραμανλή, ήμουν άνθρωπος της πατρίδας

Παπαγγελόπουλος: Δεν ήμουν άνθρωπος του Καραμανλή, ήμουν άνθρωπος της πατρίδας

«Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καταρρίπτει τον μύθο του καραμανλικού και του νεοδημοκράτη» σχολιάζει πηγή της ΝΔ στην προανακριτική που αποδίδει στον κ. Παπαγγελόπουλο τη φράση «εγώ δεν ήμουν άνθρωπος του Καραμανλή. Ήμουν άνθρωπος της πατρίδας. Δεν ήμουν Νέα Δημοκρατία εγώ»

«Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος καταρρίπτει τον μύθο του καραμανλικού και του νεοδημοκράτη» σχολιάζει πηγή της ΝΔ στην προανακριτική που αποδίδει στον κ. Παπαγγελόπουλο τη φράση «εγώ δεν ήμουν άνθρωπος του Καραμανλή. Ήμουν άνθρωπος της πατρίδας. Δεν ήμουν Νέα Δημοκρατία εγώ».

Παρανομίες στην ψηφοφορία κατήγγειλε ο Παπαγγελόπουλος

Νωρίτερα, τις αναφορές του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στην ψηφοφορία που έγινε για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, επισημαίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική επιτροπή.

«Θυμάμαι τα δημοψηφίσματα της χούντας. Στην Αθήνα ο χωροφύλακας ήταν έξω από την αίθουσα και κοιτούσε ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Χωροφύλακα τότε πάνω από την κάλπη δεν είχα δει. Χωροφύλακα είδα όμως τώρα πάνω την κάλπη» είπε ο κ. Παπαγγελόπουλος, δείχνοντας τον Βασίλη Κεγκέρογλου, αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ και αποδίδουν στον κ. Παπαγγελόπουλο την εξής αναφορά σχετικά με το ζήτημα της ψήφου του βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Καλογιάννη:

«Ένα λάθος έκανε ο άνθρωπος που έριξε την ψήφο χωρίς φάκελο. Αλλά δεν ήταν ότι φοβόσασταν μην πάει χαμένη η ψήφος. Απλά αυτή είναι η νοοτροπία σας. Ανοίξατε την κάλπη και παραβιάσατε τη μυστικότητα. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί. Σε ποια ευρωπαϊκά όργανα θα σταθούν όλα αυτά; «Δεν θα μας δει κανείς», ακούστηκε να λέει ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής κ. Αρβανιτίδης. Η φράση του «δεν θα το καταλάβει κανείς» δείχνει πως παραδέχεται την παρανομία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024