Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aκύρωση για το φεστιβάλ του Goodwood

Aκύρωση για το φεστιβάλ του Goodwood

Παρά τις προσπάθειες των διοργανωτών οι οποίοι αρχικά επεδίωξαν την μετάθεση του φεστιβάλ ταχύτητας από τα μέσα Ιουλίου τον Σεπτέμβριο, η βρετανική διοργάνωση δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά για φέτος, λόγω των κανόνων που επιβάλλει η πανδημία του κωρονοϊού σε ό,τι αφορά τις μαζικές συναθροίσεις.

Οι διοργανωτές του βρετανικού φεστιβάλ ταχύτητας ανακοίνωσαν την οριστική ακύρωση του για φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλει η πανδημία του κορωνοϊού.

Αρχικά το φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood ήταν προγραμματισμένο για τα μέσα Ιουλίου, ωστόσο οι διοργανωτές του ήδη από τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας, είχαν δηλώσει ότι αναζητούν νέα ημερομηνία στις αρχές του φθινοπώρου. Ωστόσο δεδομένων των συνθηκών κάτι τέτοιο δεν κρίθηκε εφικτό με τους διοργανωτές να ακυρώνουν την εκδήλωση για φέτος προς αποφυγή φαινομένων συνωστισμού.

Όσοι ήδη έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για τη διοργάνωση μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της χρήσης τους για το 2021, την επιστροφή χρημάτων ή να παραχωρήσουν το ποσό στη διοργάνωση αποκτώντας κάρτα μέλους η οποία συνοδεύονται από ορισμένα προνόμια όπως η αναγραφή του ονόματός τους στην πίστα του Goodwood καθώς και την φύτευση ενός δέντρου στα βορειοδυτικά της έκτασης που φιλοξενεί το φεστιβάλ ταχύτητας.

Ο Δούκας του Richmond, ιδιοκτήτης του Goodwood Estate δήλωσε σχετικά: «για δραστηριότητες όπως η δική μας που έχουν να κάνουν με τη συμμετοχή πολλών ανθρώπων οι οποίοι έρχονται για να διασκεδάσουν και να απολαύσουν το αγαπημένου τους χόμπι, η λογική της κοινωνικής αποστασιοποίησης έχει αναπόφευκτα αντίκτυπο στην διοργάνωσή μας. Το Φεστιβάλ ταχύτητας θα επιστρέψει το 2021 και μέχρι τότε είμαστε ευτυχείς που μπορούμε να δώσουμε στους φίλους του Goodwood τη δυνατότητα να δημιουργήσουνε ένα επιπλέον δεσμό με το Goodwood».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024