Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τάιρα Μπανκς : Ο λόγος που παραλίγο να της στοιχίσει την...καριέρα της

Τάιρα Μπανκς : Ο λόγος που παραλίγο να της στοιχίσει την…καριέρα της

Τα πράγματα δεν είναι τόσο θετικά όσο μπορεί να φαίνονται

Στα προϊόντα ομορφιάς ή στην εκπαίδευση των κομμωτών εξακολουθεί να αγνοείται ένα τεράστιο τμήμα της αγοράς της – για παράδειγμα, πολλοί κομμωτές δεν γνωρίζουν πώς να χειριστούν το άφρο μαλλί ή πολλές εταιρείες δεν ασχολούνται με το συγκεκριμένο τύπο μαλλιών για τα προϊόντα τους.

Για ένα μοντέλο, αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό καθώς επηρεάζει τα πάντα σε σχέση με τη δουλειά του όπως αποκάλυψε η Τάιρα Μπανκς.

Οι δυσκολίες που συνάντησε

Η οκταετής καριέρα της Τάιρα Μπάνκς στο σόου της Victoria’s Secrets υπήρξε εμβληματική. Σε μια συνέντευξη της όμως, η Τάιρα αποκάλυψε ότι δεν ήταν καθόλου εύκολο να μπει στα αγγελάκια της Victoria.

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι και το πώς οι αφροαμερικανίδες ίσιωναν τα μαλλιά τους πίσω στο 1948!

Tην πρώτη φορά, επειδή ο κομμωτής δεν ήξερε τι να κάνει με τα μαλλιά της, της είπαν να γυρίσει στο σπίτι της, μιας και χωρίς σωστά στυλιζαρισμένο μαλλί δεν θα μπορούσε να φωτογραφηθεί, και ως εκ τούτου δεν είχε λόγο ύπαρξης στο σετ.

Ένα χρόνο αργότερα,η ίδια δεν το έβαλε κάτω και προσέγγισε ξανά την εταιρεία. Αυτή τη φορά παίρνοντας μαζί της έναν δικό της κομμωτή! Αυτό ήταν. Την λάτρεψαν!

Συνέχισε να εργάζεται με τη μάρκα για αρκετά χρόνια – παρόλ’αυτά όπως θα δείτε παρακάτω ποτέ με το πραγματικό της μαλλί αλλά πάντοτε με ίσιο.

Η Τάιρα Μπανκς ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του καταλόγου – αλλά η ίδια πάντοτε λέει ότι η βιομηχανία της ομορφιάς έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει όσον αφορά τη διαφορετικότητα.

Πηγή: pink.gr

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024