Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Athensisback»: Συνεργασία δ. Αθηναίων και Εμπορικού Συλλόγου για τη στήριξη των επιχειρήσεων

«Athensisback»: Συνεργασία δ. Αθηναίων και Εμπορικού Συλλόγου για τη στήριξη των επιχειρήσεων

Από αύριο όλες οι προσφορές και οι εκπτώσεις των καταστημάτων-επιχειρήσεων της Αθήνας, θα μπορούν να προβάλλονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.athensisback.gr, που δημιούργησε ο δήμος για τη στήριξή τους, δίνοντας έτσι σε κατοίκους και επισκέπτες ένα επιπλέον κίνητρο να βγουν έξω, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν στην πόλη

Από αύριο όλες οι προσφορές και οι εκπτώσεις των καταστημάτων-επιχειρήσεων της Αθήνας, θα μπορούν να προβάλλονται από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.athensisback.gr, που δημιούργησε ο δήμος για τη στήριξή τους, δίνοντας έτσι σε κατοίκους και επισκέπτες ένα επιπλέον κίνητρο να βγουν έξω, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν στην πόλη -τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Τη σχετική πρωτοβουλία «Athens is Back», ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρο Καφούνη και τα μέλη του Δ.Σ. Η δράση θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

«Στηρίζουμε με πράξεις και αξιοποιώντας την τεχνολογία, κάθε επιχείρηση, κάθε επαγγελματία που σηκώνει το βάρος από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Και το κάνουμε μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης. Γιατί μπορούμε να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε πράγματα όταν προσπαθούμε όλοι μαζί», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μπακογιάννης. Από την την πλευρά του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, υπογράμμισε ότι «η καμπάνια «Athens is Back» αποτελεί την πρώτη μίας σειράς πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων, με στόχο να ενημερώσουμε το κοινό για τις υπηρεσίες και τις μοναδικές προσφορές που θα βρει ο καταναλωτής που επισκέπτεται το μεγαλύτερο και καλύτερο «Εμπορικό Κέντρο» της χώρας: την αγορά της Αθήνας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024