Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη η απολογία της 35χρονης - Συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή της

Επίθεση με βιτριόλι: Την Τρίτη η απολογία της 35χρονης – Συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή της

Οι έρευνες για την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας συνεχίζονται

Την Τρίτη το πρωί αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή η 35χρονη κατηγορούμενη για τη σοκαριστική επίθεση με βιριόλι σε βάρος της Ιωάννας.

Η 35χρονη εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Παρά την άσχημη ψυχολογία της, η 35χρονη που βαρύνεται με το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και το πλημμέλημα της απείθειας, αύριο, Τρίτη θα πρέπει να δώσει ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις σε πληθώρα κρίσιμα ερωτημάτων.

Διαφορετικά, δεν αποκλείεται να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμη και με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης, καθώς ότι για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με το οποίο βαρύνεται προβλέπεται προσωρινή κράτηση.

Ο δικηγόρος της 35χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, κάνει λόγο για κακή ψυχολογική κατάσταση της εντολέως του.

«Η ψυχολογική κατάσταση της εντολέως μου αντί με την πάροδο του χρόνου να καλυτερεύει, επιδεινώνεται».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA το Σάββατο σχολίασε: «το επόμενο βήμα είναι να ζητηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τον ανακριτή».

Ανάμεσα στα ερωτήματα που θα θέσει ο ανακριτής στην κατηγορούμενη είναι πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι, τους λόγους που είχε μέσα στην τσάντα της την περούκα και την τηλεκάρτα, τα δυο βασικά στοιχεία την πρόδωσαν, ποια ήταν η σχέση της με την Ιωάννα, ποια ακριβώς ήταν η σχέση της με τον άνδρα που ισχυρίζεται πως ήταν σύντροφός της, αν παρακολουθούσε το θύμα από τον Ιανουάριο, αλλά και γιατί είχε δεύτερο, «κρυφό» προφίλ στο Facebook.

Τι έκανε η 35χρονη το τελευταίο βράδυ πριν από τη σύλληψη

Η κατηγορούμενη από τις 20 Μαΐου, όταν δηλαδή άλλαξε για πάντα η ζωή της Ιωάννας μετά την επίθεση με το βιτριόλι, μέχρι την ημέρα που συνελήφθη δεν άλλαξε καθόλου την καθημερινότητά της.

Μάλιστα φαίνεται ότι το διασκέδαζε κιόλας, καθώς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είχε επισκεφτεί τον τόπο καταγωγής της, ενώ το τελευταίο βράδυ, πριν οδηγηθεί στο τμήμα, είχε βγει βόλτα με μια φίλη της.

Η στενή φίλη της 35χρονης μίλησε στον ΣΚΑΪ και τόνισε ότι δεν είδε καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της και δεν της είχε αναφέρει τίποτα ούτε για την Ιωάννα, ούτε για κάποιον άνδρα.

«Την πήρα τηλέφωνο και της είπα θα πάω στο καφενείο αν θες να έρθεις. Ήρθε αργότερα, κατά τις 22:00 νομίζω, γιατί είχε πάει για περπάτημα με μια φίλη της. Εκεί είναι το στέκι μας και πάμε πάντα. Όλοι μαζευόμαστε από το χωριό, από εκεί που είμαστε, από αυτά τα μέρη», είπε μεταξύ άλλων η φίλη της κατηγορούμενης και απάντησε για το αν η 35χρονη έδειχνε διαφορετική:

«Όχι, δεν έδειχνε απολύτως τίποτα, γι αυτό έχω πάθει σοκ. Χαρά Θεού, όπως ήταν πάντα, να κάνει την πλάκα της, το ένα, το άλλο, μέχρι εκεί. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Ούτε για κάποιον μου είχε πει, πέρα από χαζολογήματα που μπορεί να κάνει η καθεμία, αλλά για κάποιον συγκεκριμένο άνδρα και αυτό, δεν μου είχε πει, ούτε για αυτήν την κοπέλα, που δεν την ξέρω».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024