Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιδάλ: «Αν δεν νιώθω σημαντικός στην Μπαρτσελόνα, θα ψάξω για κάτι άλλο»

Βιδάλ: «Αν δεν νιώθω σημαντικός στην Μπαρτσελόνα, θα ψάξω για κάτι άλλο»

Ο Αρτούρο Βιδάλ μίλησε για την παρουσία του στην Μπαρτσελόνα, τροφοδοτώντας τα σενάρια αποχώρησής του από τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Δεν διάγει και τις καλύτερες του μέρες στην Βαρκελώνη και στην Μπαρτσελόνα ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός μέσος ακούγεται έντονα για την Ίντερ, με τον 33χρονο να τροφοδοτεί τα σενάρια αποχώρησης του από τους Καταλανούς.

Ο Βιδάλ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, πως αν δεν νιώθει σημαντικός στην Βαρκελώνη, θα αποχωρήσει, ψάχνοντας για κάποια άλλη ομάδα στην καριέρα του.

«Είμαι 33 χρονών, αλλά κάνω κάθε μέρα προπονήσεις. Αισθάνομαι καλύτερα και νιώθω ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο για τρεις ή τέσσερις ακόμη σεζόν», είπε αρχικά στο El Periodico για να συνεχίσει.

«Έχουμε δύο ακόμη μήνες για το τέλος της σεζόν. Είμαι χαρούμενος εδώ αλλά θέλω να νιώθω σημαντικός για την ομάδα. Αν όχι, θα πρέπει να ψάξω κάτι άλλο στην καριέρα μου. Μου αρέσει να παίζω, δεν εννοώ σε όλα τα παιχνίδια, αλλά τα πιο δύσκολα και τα πιο σημαντικά για να κερδίζεις τρόπαια».

Για τον Αντόνιο Κό​ντε τόνισε: «Έχουμε μια εξαιρετική σχέση, ξέρει ότι μπορεί να με εμπιστευτεί.. Δεν μπορώ να σκέφτομαι την μεταγραφική περίοδο, κάθε φορά που υπάρχει μια φήμη για εμένα, διαφορετικά θα τρελαινόμουν».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024