Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιτριόλι: Νόμιζε πως έκανε το «τέλειο έγκλημα» - Το ψεύτικο προφίλ της 35χρονης για να μην την υποψιαστούν

Βιτριόλι: Νόμιζε πως έκανε το «τέλειο έγκλημα» – Το ψεύτικο προφίλ της 35χρονης για να μην την υποψιαστούν

Νέα στοιχεία από την δικογραφία και φωτογραφίες- ντοκουμέντα.

Τον διάλογο που είχε η 35χρονη που φέρεται να έριξε να βιτριόλι στην Ιωάννα φέρνει στο φως η δικογραφία μαζί με φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Συγκεκριμένα, η δράστις παρουσίασε ψεύτικο προφίλ, δίνοντας άλλο όνομα την υπηρεσία ραδιοταξί προκειμένου να κλείσει ραντεβου.

Όπως παρουσιάζει το protothema.gr η 35χρονη παρουσιάστηκε στην υπηρεσία ταξί ως μία Ελληνοαμερικανίδα με το όνομα Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου, ενώ η ίδια ανέφερε πως χρησιμοποίησε τηλεκάρτα επειδή της… χάλασε το κινητό.

Παρουσιάστηκε ως μία άλλη για να μην κινήσει υποψίες

Εκτός αυτών, η 35χρονη ζήτησε και από την υπηρεσία να προπληρώσει την επόμενη μέρα τον οδηγό του ταξί, μιας και αυτός θα την περίμενε για όσο χρειαζόταν.

Στη δικογραφία παρουσιάζονται και φωτογραφίες από την περούκα αλλά και τα ρούχα που φόρεσε η 35χρονη την ημέρα που φέρεται να επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα προκειμένου να μην την αναγνωρίσει η συγχωριανή της.

Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και οι φωτογραφίες από κάμερες που την «συνέλαβαν» να μπαίνει στο ταξί που είχε κλείσει την προηγούμενη ημέρα.

Οδηγός ήταν μία γυναίκα που έχει καταθέσει στην Αστυνομία. Η φερομένη ως δράστις κάθισε πίσω από την οδηγό του ταξί, προκειμένου η οδηγός να μη συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν λιγομίλητη. Από την Καλλιθέα πήγε στο Μετς και από εκεί φέρεται να περπάτησε για περίπου 10-15 λεπτά.

Τι δήλωσε στην απολογία της η 35χρονη

Πάντως στην απολογία της η 35χρονη φερόμενη ως δράστις αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται η 35χρονη που συνελήφθη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης στην Καλλιθέα στις 20 Μαΐου 2020.

Κατά τη διάρκεια ερωτήσεων που δέχθηκε πριν οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας (κακούργημα) και της απείθειας (πλημμέλημα) η 35χρονη με ψυχραιμία φέρεται να επιχείρησε να αποσείσει οποιαδήπτε ποινική ευθύνη και εμπλοκή της με την υπόθεση.

Χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τα μαλλιά και τα νύχια της

Στην ερώτηση γιατί είχε αγοράσει περούκα η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στο μαλλί της και την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της.

Για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστες της επίθεση, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες ίδιες καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες και το σακίδιο είναι συνηθισμένο.

Γνώριζα για την 34χρονη Ιωάννα

Για το θύμα η κατηγορούμενη φέρεται να παραδέχθηκε ότι το γνώριζε μέσω μιας ξαδέρφης της αλλά αρνήθηκε ότι τη ζήλευε για κάποιον άνδρα.
Η 35χρονη συνέχισε να χρησιμοποιεί σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας την τηλεκάρτα από την οποία είχε γίνει το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί αμέσως μετά την επίθεση. Καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο.

Η κατηγορούμενη θα απολογηθεί την Τρίτη στον ανακριτή ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση στη ΓΑΔΑ και προετοιμάζει την υπεράσπισή της μαζί με τον συνήγορό της Σάκη Κεχαγιόγλου καθώς αμέσως μετά το τέλος της απολογίας της ανακριτής και εισαγγγελέας θα κρίνουν την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Τα βίντεο που καίνε την 35χρονη

Ένα ένα βγαίνουν στη δημοσιότητα τα βίντεο που δείχνουν καρέ καρέ τις κινήσεις της 35χρονης δράστιδος την ημέρα που αποφάσισε να επιτεθεί στην 34χρονη Ιώαννα.

Η στιγμή που ψάχνει καρτοτηλέφωνο για να καλέσει ταξί

Το τελευταίο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δείχνει τις κινήσεις της 35χρονης γυναίκας, που φέρεται να επιτέθηκε με το βιτριόλι στην Ιωάννα στην Καλλιθέα, μία ημέρα πριν την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 35χρονη κατεβαίνει από λεωφορείο στη Λεωφόρο Συγγρού και κατευθύνεται προς ένα καρτοτηλέφωνο.

Από το καρτοτηλέφωνο αυτό, φέρεται να πραγματοποίησε τη μία από τις τρεις συνολικά κλήσεις με τηλεκάρτα.

Στο βίντεο η δράστις φαίνεται να περπατάει με σκοπό να τηλεφωνήσει από καρτοτηλέφωνο σε εταιρεία ραδιοταξί για να κλείσει ραντεβού.

Η ίδια δηλαδή έκλεισε μία μέρα πριν ραντεβού με ταξί, το οποίο και την μετέφερε από την Καλλιθέα στο κέντρο, ύστερα από την επίθεση που φέρεται να πραγματοποίησε.

Το βίντεο που την δείχνει να τρέχει να εξαφανιστεί μετά την επίθεση

Ωστόσο το παραπάνω δεν είναι το μόνο βίντεο που «καίει» την 35χρονη, καθώς υπάρχει ακόμη ένα που δείχνει τις κινήσεις την ημέρα της επίθεσης αλλά αυτές της προηγούμενης.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν η 35χρονη φαίνεται να τρέχει πάνω στην λεωφόρο Θησέως και να προσπαθεί να βρει ταξί ώστε να απομακρυνθεί από την περιοχή, όπου βρίσκεται το γραφείο της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε την επίθεση.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις της 35χρονης  που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα την Τρίτη 19 Μαΐου και την Τετάρτη.

Σημειώνεται πως η δράστις είχε βρεθεί στην Καλλιθέα μία μέρα πριν την επίθεση, δηλαδή την Τρίτη,  ωστόσο τότε δεν κατάφερε να επιτεθεί στην Ιωάννα και έτσι επέστρεψε μία μέρα μετά στον τόπο του εγκλήματος για να την σημαδέψει με βιτριόλι.

Στο βίντεο φαίνεται η φερόμενη ως δράστης να τρέχει πάνω στη Θησέως και να φεύγει από το σημείο αφού επιβιβάζεται σε ταξί.

Είναι εμφανές μάλιστα πως η 35χρονη, όπως ακριβώς είχε περιγράψει και η ΕΛ.ΑΣ, φοράει περούκα και καμπαρτίνα και τοις δύο μέρες.

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024