Πανικός γκρεμίζει τη Wall Street – Πτώση 1.861 μονάδων για τον Dow Jones
Στο κόκκινο βυθίστηκαν την Πέμπτη οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Στο κόκκινο βυθίστηκαν την Πέμπτη οι βασικοί δείκτες του χρηματιστηρίου της Wall Street στη Νέα Υόρκη.
Η χειρότερη συνεδρίαση
Επρόκειτο για τη χειρότερη συνεδρίαση των τελευταίων τριών μηνών, με την αβεβαιότητα και τους φόβους να επανέρχονται τόσο εξαιτίας των δυσοίωνων προβλέψεων της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για την αμερικανική οικονομία όσο και των ανησυχιών για πιθανό δεύτερο κύμα πανδημίας της Covid-19.
Σε ελεύθερη πτώση οι δείκτες
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με πτώση 1.861,82 μονάδων (-6,9%), στις 25.128,17 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν τίτλοι εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε με πτώση 527,62 μονάδων (-5,27%), στις 9.492,43 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500, ο οποίος αντιπροσωπεύει τις πεντακόσιες μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες και θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε μειωμένος κατά 188,04 μονάδες (-5,89%) στις 3.002,1 μονάδες.
Πηγή: ΑΠΕ
- Κάνοντας τη λιτότητα συνταγματική προσταγή
- Greek State to Re-Issue 10Y Bond
- Γιώργος Μαζωνάκης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο – Τι συνέβη
- Πώς θα αποφύγετε τον φόρο αν έχετε ανείσπρακτα ενοίκια
- Ο Ντε Πολ «γείωσε» τη σύντροφό του: «Είπα ότι τον αγαπώ και μου απάντησε ότι αυτός αγαπά τον Μέσι»
- Το Ινστιτούτο Τσίπρα ρίχνει προτάσεις διακυβέρνησης








