Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικηγόρος 34χρονης στο MEGA: Η Ιωάννα δεν είχε αναφέρει την προσαχθείσα σε συζητήσεις

Δικηγόρος 34χρονης στο MEGA: Η Ιωάννα δεν είχε αναφέρει την προσαχθείσα σε συζητήσεις

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο κ. Λύτρας όπως ανέφερε αυτά που γνωρίζει και ο ίδιος είναι «ότι έχει γίνει προσαγωγή μιας ύποπτης Ελληνίδας, περίπου 35 ετών. Δεν γνωρίζω, αν έχει γίνει σύλληψη».

Σημείωσε μάλιστα ότι: «Η Ιωάννα, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει ενημερωθεί ότι έχει γίνει η προσαγωγή και περιμένει. Πρώτα θα γίνει η σύλληψη και μετά θα μάθει λεπτομέρειες. Μου ζήτησε όταν έχω οποιοδήποτε νέο να την ενημερώσω».

Αναφορικά με το αν το θύμα γνώριζε την 35χρονη ύποπτη ο κ. Λύτρας κατέστησε σαφές ότι δεν γνώριζε αυτή τη γυναίκα η Ιωάννα: «Δεν την είχε αναφέρει σε συζητήσεις. Είχα πει ότι δεν έχει σχέση με αυτή την κοπέλα. Σας έλεγα ότι η Ιωάννα δεν την γνωρίζει.  Η Ιωάννα έδωσε τους κωδικούς, τα μηνύματά της, τα έδωσε όλα στις Αρχές. Έχουμε να κάνουμε με μια δράστη που η Ιωάννα δεν γνώριζε. Και επιβεβαιώνεται ότι είχε κάνει πολύ καλό σχεδιασμό.Όταν κάποιον άνθρωπο τον έχεις συναντήσει 2-3 φορές. Δεν πάει εκεί το μυαλό σου».

Όσο για την κατάσταση της υγείας, ο δικηγόρος της ανέφερε πως: «Η Ιωάννα από το Σάββατο έως σήμερα, είναι στη χειρότερη κατάσταση που εγώ την έχω δει. Έχει αφόρητους πόνους. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, θέλει να γίνει η σύλληψη».

Ενώ κλείνοντας ο κύριος Λύτρας καταφέρθηκε κατά όλων εκείνων που «κατηγόρησαν το θύμα», σημειώνοντας ότι «κάποιοι φρόντισαν να βγάλουν την κακία τους σε έναν άνθρωπο καθημερινό».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024