Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης μίλησε στο MEGA για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Ο κ. Λύτρας όπως ανέφερε αυτά που γνωρίζει και ο ίδιος είναι «ότι έχει γίνει προσαγωγή μιας ύποπτης Ελληνίδας, περίπου 35 ετών. Δεν γνωρίζω, αν έχει γίνει σύλληψη».

Σημείωσε μάλιστα ότι: «Η Ιωάννα, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει ενημερωθεί ότι έχει γίνει η προσαγωγή και περιμένει. Πρώτα θα γίνει η σύλληψη και μετά θα μάθει λεπτομέρειες. Μου ζήτησε όταν έχω οποιοδήποτε νέο να την ενημερώσω».

Αναφορικά με το αν το θύμα γνώριζε την 35χρονη ύποπτη ο κ. Λύτρας κατέστησε σαφές ότι δεν γνώριζε αυτή τη γυναίκα η Ιωάννα: «Δεν την είχε αναφέρει σε συζητήσεις. Είχα πει ότι δεν έχει σχέση με αυτή την κοπέλα. Σας έλεγα ότι η Ιωάννα δεν την γνωρίζει.  Η Ιωάννα έδωσε τους κωδικούς, τα μηνύματά της, τα έδωσε όλα στις Αρχές. Έχουμε να κάνουμε με μια δράστη που η Ιωάννα δεν γνώριζε. Και επιβεβαιώνεται ότι είχε κάνει πολύ καλό σχεδιασμό.Όταν κάποιον άνθρωπο τον έχεις συναντήσει 2-3 φορές. Δεν πάει εκεί το μυαλό σου».

Όσο για την κατάσταση της υγείας, ο δικηγόρος της ανέφερε πως: «Η Ιωάννα από το Σάββατο έως σήμερα, είναι στη χειρότερη κατάσταση που εγώ την έχω δει. Έχει αφόρητους πόνους. Έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, θέλει να γίνει η σύλληψη».

Ενώ κλείνοντας ο κύριος Λύτρας καταφέρθηκε κατά όλων εκείνων που «κατηγόρησαν το θύμα», σημειώνοντας ότι «κάποιοι φρόντισαν να βγάλουν την κακία τους σε έναν άνθρωπο καθημερινό».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο