Διακοπές στο εξοχικό ψηφίζουν οι περισσότεροι για φέτος
Διαφορετικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τους περισσότερους πολίτες, καθώς η υγειονομικής κρίση του κοροναϊού έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις ζωές όλων των ανθρώπων ανά τον κόσμο
Διαφορετικό θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τους περισσότερους πολίτες, καθώς η υγειονομικής κρίση του κοροναϊού έχει επιφέρει σημαντικές αλλαγές στις ζωές όλων των ανθρώπων ανά τον κόσμο.
Κατά συνέπεια, το καλοκαίρι για τους Έλληνες δε θα είναι όπως το έχουμε συνηθίσει με διακοπές στα νησιά και διαμονή σε ξενοδοχείο.
Το MEGA πραγματοποίησε έρευνα, σύμφωνα με την οποία οι περισσότεροι από τους ερωτηθέντες απάντησαν πως για φέτος θα επιλέξουν το εξοχικό τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές υπό το φόβο διασποράς του ιού στα ξενοδοχεία.
Υπήρχαν όμως και αρκετοί, πιο τολμηροί, που δήλωσαν ότι δε φοβούνται και πως θα κάνουν διακοπές με τον τρόπο που έκαναν έως τώρα.
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Ζουγανέλη: «Ο νόμος ισχύει για όλους» – Η ανάρτηση μετά την αφαίρεση διπλώματος για αλκοόλ


