Επική ερώτηση Σκούφα – ΣΥΡΙΖΑ: Μήπως τα Αγγλικά στο νηπιαγωγείο εξυπηρετούν αμερικανικά συμφέροντα;
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το... επιχείρημα που ανέπτυξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ Σκούφα, σχετικά με την «εκμάθηση» Αγγλικών στο νηπιαγωγείο
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το… επιχείρημα που ανέπτυξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελισάβετ Σκούφα, σχετικά με την «εκμάθηση» Αγγλικών στο νηπιαγωγείο.
Σύμφωνα με την κ. Σκουφά η εισαγωγή της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στο Νηπιαγωγείο, που προωθεί η κυβέρνηση, κρύβει κάποιο άλλο ειδικό κρυμμένο συμφέρον.
Όλα έγιναν χθες, Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας. Όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο για να μιλήσει, έθεσε στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μια σειρά από ερωτήματα.
Μάλιστα, στη συνέχεια πρόσθεσε με νόημα: «Μήπως αποτελεί και αυτό επιταγή αμερικανικών σχολών, αμερικανικών πανεπιστημίων;»
«Σας ερωτώ, λοιπόν, ευθέως για ποιον λόγο θέλετε να επιβάλλετε, να καρατομήσετε την προσωπικότητα των νηπίων σε τόσο τρυφερή ηλικία, των τεσσάρων ετών, επιβάλλοντάς τους την εκμάθηση των αγγλικών; Δεν έχετε πείσει κανέναν σε αυτήν την αίθουσα ότι η συγκεκριμένη διάταξη εξυπηρετεί τον όποιο παιδαγωγικό σκοπό» κατέληξε.
- Η Μεσογειακή διατροφή συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο εγκεφαλικού
- Όμιλος Antenna: Ο Τόνι Μπλερ αναλαμβάνει Senior Advisor
- Στο Αυτόφωρο η 36χρονη τραγουδίστρια – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
- Αίτημα Περιφερειάρχη για κατάπλου της Φρεγάτας «Κίμων» στη Ρόδο για την 78η Επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου
- Η Λίντσεϊ Βον γύρισε σπίτι της και χαμογελά ξανά: «Επιστρέφω σιγά σιγά στη ζωή» (vid, pic)
- Νίκος Μέλλος: Η ανάρτηση του ηθοποιού για τον καρκίνο που διαγνώστηκε