Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπιγιονσέ : Χρειαζόμαστε δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ

Μπιγιονσέ : Χρειαζόμαστε δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ

Η διάσημη αφροαμερικανή βασίλισσα της διεθνούς μουσικής σκηνής, Μπιγιονσέ, με ανάρτησή της στα social media απευθύνθηκε στα εκατομμύρια ακολούθων της μιλώντας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Η δολοφονία του 46χρονου αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ από τον αστυνομικό  Ντέρεκ Τσόβιν έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και την ώρα που η Μινεάπολη και πολλές ακόμη πόλεις στις ΗΠΑ, εξακολουθούν να φλέγονται από διαμαρτυρίες πολιτών.

Πλήθος καλλιτεχνών και σταρ από όλο το φάσμα του θεάματος, παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από την τραγική δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια την άποψή τους μέσω αναρτήσεων στα social media.

«Θλίβομαι βαθιά, πονάω αληθινά και είμαι απλά εξοργισμένος. Βλέπω και νιώθω την οδύνη, την οργή και την απελπισία όλων. Στέκομαι στο πλευρό όσων καταγγέλλουν τον βαθιά ριζωμένο ρατσισμό και τη βία εναντίων των μαύρων ανθρώπων στη χώρα μας. Αρκετά», έγραψε μεταξύ άλλων σε μήνυμά του ο Μάικλ Τζόρνταν.

Μετά την Μπίλι Άιλις, την Τέιλορ Σουίφτ,  την Μαντόνα, και τον  Ντουέιν Τζόνσον  ήρθε και η σειρά της  Μπιγιονσέ.

Όπως αναφέρει το Rolling Stone  η διάσημη αφροαμερικανή βασίλισσα της διεθνούς μουσικής σκηνής,Μπιγιονσέ, με ανάρτησή της στα social media απευθύνθηκε στα εκατομμύρια ακολούθων της, μιλώντας για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

«Χρειαζόμαστε δικαιοσύνη για τον Τζορτζ Φλόιντ. Δεν μπορούμε να κανονικοποιήσουμε αυτό τον πόνο», δηλώνει στο μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram η Μπιγιονσέ στο οποίο σημειώνει ότι δεν απευθύνεται μόνο σε μαύρους.

«Αν είσαι λευκός, μαύρος, καφέ ή οτιδήποτε ενδιάμεσα, είμαι σίγουρη ότι αισθάνεσαι απελπισμένος με τον ρατσισμό που συνεχίζεται στην Αμερική αυτή τη στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Όχι άλλοι παράλογοι σκοτωμοί ανθρώπων. Να αντιμετωπίζονται πια μαύροι ως λιγότερο άνθρωποι. Δεν μπορούμε πλέον να κοιτάζουμε από την άλλη. Ο Τζορτζ είναι όλη μας η οικογένεια και η ανθρωπότητα. Είναι η οικογένειά μας, γιατί είναι Αμερικανός», λέει η Μπιγιονσέ ακόμη και συνεχίζοντας υπογραμμίζει:

«Έχουν υπάρξει τόσες πολλές φορές που είδαμε αυτούς τους βίαιους σκοτωμούς και χωρίς συνέπειες. Ναι, κάποιος κατηγορήθηκε, αλλά απέχουμε πολύ από το να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση που έκανε η Μπιγιονσέ

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024