Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέιλορ Σουίφτ κατά Τραμπ: Θα ψηφίσουμε για να φύγεις

Τέιλορ Σουίφτ κατά Τραμπ: Θα ψηφίσουμε για να φύγεις

Η Τέιλορ Σουίφτ κατηγόρησε τον Ντόναλντ Τραμπ ότι «ρίχνει λάδι» στη φωτιά του ρατσισμού και της ανωτερότητας της λευκής φυλής

Η διάσημη αμερικανίδα τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, υποσχέθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ ότι θα γνωρίσει την ήττα στις επόμενες προεδρικές εκλογές καλώντας τους αμερικανούς πολίτες να τον καταψηφίσουν, έχοντας εξοργιστεί από τις δηλώσεις του Ρεπουμπλικανού δισεκατομμυριούχου σχετικά με τις ταραχές στη Μινεάπολη.

«Αφού πυροδοτήσατε τη φωτιά της υπεροχής της λευκής φυλής και του ρατσισμού από την αρχή της θητείας σας, έχετε το θράσος να παριστάνετε τον ηθικά ανώτερο, προτού απειλήσετε (με τη χρήση) βίας», έγραψε η 30χρονη καλλιτέχνιδα στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Θα ψηφίσουμε για να σας διώξουμε τον Νοέμβριο», συμπλήρωσε.

Η Τέιλορ Σουίφτ επικαλέστηκε μια σειρά από tweet που έστειλε  ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφερόμενος στις ταραχές στη Μινεάπολη, όπου φάνηκε να απειλεί τους διαδηλωτές με τη χρήση ένοπλης βίας.

«Όταν οι λεηλασίες αρχίζουν, τα πυρά ξεκινούν», έγραψε ο Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε σήμερα ότι υπ

Ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ, ενός 46χρονου Αφροαμερικανού, κατά τη διάρκεια της βίαιης προσαγωγής του στη Μινεάπολις την περασμένη Δευτέρα, προκάλεσε διαδηλώσεις, που οδήγησαν σε ταραχές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε από τη μεριά του ότι υπήρξε παρανόηση με το μήνυμά του και ότι ο ίδιος αναφερόταν, στην πραγματικότητα, σε πιθανές ανταλλαγές πυρών μεταξύ των ταραχοποιών και όχι στη χρήση βίας από την αστυνομία.

Η Τέιλορ Σουίφτ απέφευγε για καιρό να μιλήσει για πολιτική.

Η τραγουδίστρια των 10 βραβείων Γκράμι πήρε τελικά θέση τον Οκτώβριο του 2018 για να στηρίξει δύο Δημοκρατικούς υποψηφίους στην πολιτεία όπου έζησε πολλά χρόνια, στο Τενεσί.

Ακολούθησαν αποδοκιμασίες σε βάρος της με τον Ντόναλντ Τραμπ να λέει, μέσω Twitter, ότι του αρέσει «περίπου κατά 25% λιγότερο» η μουσική της.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024