Την δική τους «μάχη» προκειμένου να λειτουργήσουν ξανά δίνουν οι οίκοι ανοχής σε όλο τον κόσμο σχετικά με τα μέτρα θα τηρούνται προκειμένου λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Εκτός από τους κανόνες υγιεινής που θα είναι αυστηροί, ιδιαίτερη μνεία φαίνεται πως θα υπάρξει και για το ποιες στάσεις θα επιτρέπονται στο σεξ και ποιες όχι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Daily Mail, η ένωση της σεξουαλικής βιομηχανίας της Ελβετίας έχει καταρτίσει κατάλογο με τους κανόνες που θεωρείται ότι περιορίζουν τον κίνδυνο μετάδοσης του κοροναϊού στους οίκους ανοχής, με την ελπίδα ότι οι περιορισμοί στη χώρα θα αρθούν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι στάσεις που επιτρέπονται στο σεξ είναι δύο: η «στάση του σκύλου» και η «ανάποδη καουμπόισσα».

Οι δύο αυτές στάσεις επιτρέπουν στη γυναίκα να βρίσκεται σε ικανοποιητική απόσταση από τον σύντροφό της, αποφεύγοντας την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο.

Άλλα μέτρα ασφαλείας

Άλλα μέτρα για την προστασία της υγείας των εργαζομένων περιλαμβάνουν εξαερισμό των χώρων για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά από κάθε πελάτη και πλύσιμο σεντονιών και πετσετών χειρός σε θερμοκρασία τουλάχιστον 60 βαθμών κάθε φορά.

Συνιστάται, επίσης, στους εργαζόμενους να φορούν γάντια ενώ προφυλακτικά και απολυμαντικά θα προσφέρονται στους πελάτες. Κάθε επίσκεψη πρέπει να διαρκεί μέχρι 15 λεπτά.

Τέλος, συνιστάται στους εργαζομένους να μην αγγίζουν τα προσωπικά αντικείμενα των πελατών.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr