Μια αποκαλυπτική μαρτυρία για τον Πρίγκιπα Άντριου και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Έπσταϊν έφερε στο φως της δημοσιότητας ντοκιμαντέρ του Νέτφλιξ.

Όπως αποκάλυψε πρώην «σκλάβα» του Τζέφρι Έπσταιν, η Βιρτζίνια Ρόμπερτς, πριν το σεξ με τον πρίγκιπα Άντριου, της έκανε αστεία για την ηλικία της και μάλιστα φέρεται ότι της είπε «οι κόρες μου δεν απέχουν πολύ από την ηλικία σου, είναι λίγο νεότερες».

Στο ντοκιμαντέρ, που αφορά στη ζωή και τα σεξουαλικά εγκλήματα του Έπσταϊν, η Ρόμπερτς θυμάται την πρώτη της συνάντηση με τον πρίγκιπα στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Άντριου ωστόσο επιμένει στην αθωότητα του λέγοντας πως όσα λέγονται εις βάρος του δεν ισχύουν.

Η καταγγέλλουσα διηγείται πώς συνάντησε τον Δούκα το 2001, στο αρχοντικό συνεργάτη του Έπσταϊν, πριν ένα παιχνίδι γρίφων που επρόκειτο να παίξουν.

Όπως είπε, ο συνεργάτης του Έπσταϊν ρώτησε τον πρίγκιπα Άντριου «πόσο χρονών νομίζεις ότι είναι» δείχνοντας τη Ρόμπερτς με αυτόν να απαντά «17».

Σύμφωνα με την Ρόμπερτς, έκαναν πλάκα με αυτό, κάτι σαν «οι κόρες μου δεν είναι μακριά από σένα σε ηλικία. Οι κόρες μου είναι λίγο νεότερες από σένα».

«Ήταν νέα…»

Η σειρά εγείρει κι άλλα ερωτήματα για τον πρίγκιπα, καθώς μία πρώην εργαζόμενη στο υπερπολυτελές ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν τον είδε να βρίσκεται δίπλα σε ένα τόπλες νεαρό κορίτσι που βρισκόταν σε μία πισίνα.

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ μιλούν επίσης με τον 70χρονο πρώην εργαζόμενο στο νησί Στιβ Σκάλι, που ισχυρίζεται ότι είδε τον πρίγκιπα Άντριου να φιλάει την Βιρτζίνια Ρόμπερτς.

Ο πρώην εργαζόμενος αναφέρει ότι είδε τον Άντριου με μια ξανθιά γυναίκα που φορούσε μπικίνι στην πισίνα και ότι δεν αναγνώρισε ποια ήταν τότε, αλλά ήταν νέα.

«Ήταν περίπου το 2004, είδα τον πρίγκιπα Άντριου (στο νησί). Βρισκόταν στην πισίνα. Μαζί του ήταν ένα άγνωστο για μένα τότε κορίτσι. Ήταν νέα και ήταν τόπλες» λέει, προσθέτοντας ότι με τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ έπαιζαν ερωτικά παιχνίδια.

Αναγνώρισε την Ρόμπερτς από τη φωτογραφία

Ο Σκάλι κλήθηκε αργότερα στις έρευνες για τον Έπσταϊν, και του έδειξαν φωτογραφίες της Ρόμπερτς όταν ήταν νεώτερη. «Μου έδειξαν πολλές φωτογραφίες νεαρών κοριτσιών. Μου έδειξαν και μία φωτογραφία της Βιρτζίνια Ρόμπερτς, αλλά ήταν τωρινή και δεν μπορούσα να την ταυτοποιήσω» λέει.

Ωστόσο, όταν είδε τη φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου με την Ρόμπερτς στο αρχοντικό, τότε συνειδητοποίησε ότι ήταν η ίδια κοπέλα με αυτή στην πισίνα.

«Ήταν αυτή που φορούσε το κάτω μόνο μέρος του μπικίνι. Αλλά είμαι βέβαιος ότι ήταν η φωτογραφία της», λέει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο