Κίμιχ : Το πιο όμορφο γκολ της καριέρας μου αυτό κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Τζόσουα Κίμιχ ουσιαστικά έκρινε τον τίτλο στη Γερμανία και μίλησε για το υπέροχο γκολ που σημείωσε
Με γκολ του Τζόσουα Κίμιχ η Μπάγερν έφυγε νικήτρια από τη Βεστφαλία και ουσιαστικά κλείδωσε το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα με το 1-0 απέναντι στην Ντόρτμουντ, αφού ξέφυγε με επτά βαθμούς από την έτερη βασική διεκδικήτρια του τίτλου.
Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης στις δηλώσεις του έκανε λόγο για το ωραιότερο γκολ της καριέρας του και ένα από τα πιο σημαντικά που έχει πετύχει.
«Ήταν το πιο όμορφο γκολ της καριέρας μου και ίσως το πιο σημαντικό. Δεν είδα ότι ο Μπούρκι ήταν μπροστά από την εστία, αλλά πριν από τον αγώνα είχαμε την εικόνα ότι συνήθως βρισκόταν αρκετά μπροστά από τη γραμμή του τέρματος.
Αποφάσισα να δοκιμάσω και ήμουν τυχερός που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κίμιχ.
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης
- Ένταση και φωτιά σε πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων
- Τσάι: Είναι το καλύτερο ρόφημα για το πρωί;
- ΕΕ: Σήμερα η άτυπη Σύνοδος Κορυφής – Στο τραπέζι η ανταγωνιστικότητα και η στρατηγική αυτονομία της Ένωσης
- Έρχεται νέο μπαράζ πλειστηριασμών: Στο e-σφυρί διαμερίσματα και οικόπεδα
- Συνταγή: Μοσχαρίσια τηγανιά λαδορίγανη
