Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άλμα» τίτλου για τη Μπάγερν, 1-0 τη Ντόρτμουντ

«Άλμα» τίτλου για τη Μπάγερν, 1-0 τη Ντόρτμουντ

Με ένα πανέμορφο γκολ του Κίμιχ στο 43' και με τον Νόιερ να επεμβαίνει στις λίγες φορές που χρειάστηκε, η Μπάγερν άλωσε την έδρα της Ντόρτμουντ.

Ολοταχώς για τον όγδοο συνεχόμενο τίτλο στη Bundesliga οδεύει η Μπάγερν Μονάχου, η οποία επικράτησε 1-0 της Ντόρτμουντ στη Βεστφαλία. Με το «διπλό», οι Βαυαροί αύξησαν τη διαφορά τους στους 7 βαθμούς, ανεβαίνοντας στους 64 αντί 57 των αντιπάλων τους.

Η Μπάγερν Μονάχου είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και από τη στιγμή που ο Χάαλαντ ήταν ντεφορμέ και έπειτα τραυματίστηκε, δεν υπήρχε άλλη σοβαρή «πηγή» κινδύνου.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ντέρμπι σκόραρε ο Κίμιχ στο 43′, όταν από το ημικύκλιο «έσκαψε» τη μπάλα, εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία του Μπούρκι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Βεστφαλών.

Η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να απειλήσει εντός περιοχής, ο Ντάχουντ δοκίμασε μερικά μακρινά σουτ, ο Νόιερ δεν αιφνιδιάστηκε και στο 93′ ο Μίλερ μπορούσε να πετύχει το 2-0, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Φαβρ): Μπούρκι, Χακίμι, Ακανζί, Χούμελς Νταχούντ (85′ Βίτσελ), Πίστσκεκ (80′ Γκέτσε), Γκερέιρο, Ντιλέινι (46′ Σάντσο), Μπραντ (46′ Τσαν), Αζάρ, Χάαλαντ (72′ λ.τ. Ρέινα)

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Φλικ):Νόιερ, Παβάρντ, Μπόατενγκ (84′ Ερνάντεζ), Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν (76′ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024