Μορέτι ο πρώτος για την Αρμάνι Μιλάνο
Οι Ιταλοί άνοιξαν τον χορό των μεταγραφών στην Ευρωλίγκα ανακοινώνοντας τον νεαρό γκαρντ από το Texas Tech.
Τελείωσε η Ευρωλίγκα; Ξεκινούν οι μεταγραφές. Και ποια ομάδα άνοιξε το χορό; Η Αρμάνι Μιλάνο. Οπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ντάβιντε Μορέτι, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο πολυετούς διάρκειας.
Ο νεαρός γκαρντ είναι από τα πιο ενδιαφέρονται πρότζεκτ του ιταλικού μπάσκετ, την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στο Texas Tech (ήταν εκεί για τρία χρόνια) και αυτή είναι μία ακόμα κίνηση για να γίνει πιο ιταλική η Αρμάνι.
Στο NCAA ο Μορέτι μέτρησε 13 πόντους κατά μέσο όρο.
Ο Ιταλός γκαρντ δήλωσε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που είμαι κομμάτι του πρότζεκτ μιας τόσο φιλόδοξης και θρυλικής ομάδας όπως η Αρμάνι Μιλάνο.
Ο κόουτς Έτορε Μεσίνα, η διάθεσή του για νίκη και το χάρισμά του, έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Δεν μπορώ να περιμένω να αρχίσει αυτή η νέα περιπέτεια, να μάθω και να βελτιωθώ σε ένα οργανισμό που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη».
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
