Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεοδωρίδου: Μάγεψε με την υπέροχη φωνή της στο MEGA

Θεοδωρίδου: Μάγεψε με την υπέροχη φωνή της στο MEGA

Το MEGA συνεχίζει να γίνεται αρωγός των πιο όμορφων ταξιδιών μας. Κάθε Παρασκευή, την ίδια περίπου ώρα. Εν μέσω καραντίνας αλλά και μετά από αυτή

Σε μια υπέροχη, μελωδική βραδιά «παρέσυρε» το κοινό του MEGA η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με τις επιτυχίες αλλά και τους καλεσμένους της.

«Μια βραδιά γεμάτη μουσική. Το MEGA μου δίνει την ευκαιρία να τραγουδήσω για εσάς. Να πούμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει όλοι και φυσικά θα έρθουν και φίλοι αγαπημένοι γιατί πόσο όμορφο είναι να έχουμε κοντά μας φίλους στις εύκολες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές», είπε η αγαπημένη Νατάσα Θεοδωρίδου, ανοίγοντας αυτή την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία και δίνοντας πάσα για το αγαπημένο τραγούδι «Στις δύσκολες στιγμές».

Πίτσα Παπαδοπούλου: Όταν εκτιμάς κάποιον φαίνεται

Η Νατάσα Θεοδωρίδου δέχτηκε στην «αγκαλιά» της τη μοναδική Πίτσα Παπαδοπούλου και την άφησε να την παρασύρει με την υπέροχη φωνή της…

«Η Πίτσα Παπαδοπούλου θα κάνει αυτή τη βραδιά ακόμα πιο όμορφη και θα μας χαρίσει λίγη από την αξία και το μεγαλείο της. Γιατί μπορεί να αναδεικνύει την ψυχή του κάθε τραγουδιού, έτσι απλά.», ήταν το καλωσόρισμα της Νατάσας Θεοδωρίδου στην μεγάλη Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Πόσο χαίρομαι που είσαι απόψε εδώ, είναι μεγάλη τιμή, που θυμίζει πολλά από τη ζωή μου, που τα έχω συνδιάσει με τα τραγούδια σου. Είναι τόσο όμορφο που είμαι κοντά σου, που θα κάτσω δίπλα σου και απλά θα ακούσω να χαϊδεύεις τα αφτιά μου με αυτή την υπέροχη φωνή »

«Εύχομαι να περάσουμε όμορφα, να πούμε όμορφα τραγούδια. Όταν εκτιμάς κάποιον άνθρωπο φαίνεται…», απάντησε η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Σκόρπισε γέλιο ο Καναράκης, συγκίνησε ο Πέτρος Ιακωβίδης

Ο Παντελής Καναράκης πιστός φίλος της Θεοδωρίδου με το αστείρευτο χιούμορ του σκόρπισε πλατιά χαμόγελα σε όλους.

Ο ίδιος προσπάθησε να τραγουδήσει αλλά τελικά το κατάφερε μόνο στο τέλος.

«Τον αγαπώ πάρα πολύ, όπως τον έχετε αγαπήσει και εσείς, για το ήθος του, για τη φωνή του, για τα υπέροχα τραγούδια που έχει γράψει» είπε η ερμηνεύτρια καλωσορίζοντας τον Πέτρο Ιακωβίδη, ενώ αναφερόμενη στην καταγωγή του, που είναι από τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα την Καβάλα, η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην αγάπη της για τη βόρεια Ελλάδα και την πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τη μεγάλη επιτυχία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα «Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές», που ερμήνευσε μοναδικά η Νατάσα Θεοδωρίδου, ξεχώρισε στις καρδιές των θεατών και «έντυσε» μουσικά την «Πολίτικη Κουζίνα».

Ευχαριστώντας τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την πρόσκληση σε αυτήν την ιδιαίτερη τηλεοπτική συναυλία του MEGA, ο Πέτρος Ιακωβίδης δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρέθηκε κοντά της.

«Είναι μεγάλη μου τιμή μου που με κάλεσες απόψε και στο MEGA που μας έδωσε την ευκαιρία να τραγουδήσουμε μετά από τόσο καιρό».

Ο τραγουδιστής αφιέρωσε στη Νατάσα Θεοδωρίδου ένα από τα πρώτα τραγούδια της συνεργασίας τους, το «Κοριτσάκι μου».

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και μια δυνατή αποκλειστικότητα, η Νατάσα Θεοδωρίδου παρουσίασε για πρώτη φορά, μέσω του MEGA, το νέο τραγούδι της, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη «Παραδόθηκα σε σένα», το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Μαΐου από την Heaven Music.

Αποκάλυψε μάλιστα και την ιστορία πίσω από αυτό…

«Η καλύτερα παρέα», Ανυπομονούμε το περίμενα όλη τη βδομάδα… αγαπώ Νατάσα», «ΦΩΝΑΡΑ, ένα μεγάλο μπράβο», Δεν το χάνουμε με τίποτα», «Εξαιρετική φωνή και διαχρονική τη καλύτερη επιλογή κάνατε, μπράβο σας», «Νατάσα ζούμε για να σε ακούμε, φιλιά από Κρήτη», «Αυτή βραδιά θα είναι μαγική, όπως όλες οι βραδιές στο MEGA», «Άλλη μια υπέροχη βραδιά, φιλιά από Βόλο», Λοιπόν, έχω ανοίξει ένα λευκό κρασί, τις μπαλκονόπορτες διάπλατα και από τον 18ο όροφο ακούγεται στο τέρμα η Νατάσα σε ηχεία 5.1 Dolby Atmos σε ΌΛΟ το κέντρο του Λονδίνου. Έτσι να μαθαίνουν και οι ξένοι τι πάει να πει σεκλέτι.Γιατί; Μα γιατί πρέπει».

«Και γι αυτό κανένα κανάλι όση επιτυχία κι αν έχει δεν θα γίνει MEGA στο κομμάτι της ψυχαγωγίας. Γιατί είχαν πάντα μεγάλες ιδέες για ωραίες βραδιές σ αυτό το κανάλι. Από το μπράβο της Ρούλας μέχρι αυτές τις φετινές Παρασκευές», ήταν κάποια από τα πρώτα σχόλια των τηλεθεατών, που συντονίστηκαν από την πρώτη στιγμή.

Μετά τις μαγευτικές βραδιές με τους Αντώνη Ρέμο, Άννα Βίσση, Γιώργο Νταλάρα τις Μέλιsses, που είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μπήκε στα σπίτια των τηλεθεατών του MEGA μας ξεσήκωσε, μας ταξίδεψε.

Λοιπόν, έχω ανοίξει ένα λευκό κρασί, τις μπαλκονόπορτες διάπλατα και από τον 18ο όροφο ακούγεται στο τέρμα η Νατάσα σε ηχεία 5.1 Dolby Atmos σε ΌΛΟ το κέντρο του Λονδίνου. Έτσι να μαθαίνουν και οι ξένοι τι πάει να πει σεκλέτι.
Γιατί? Μα γιατί πρέπει.#SpitiMeTiNatasa

— Panagiotis Balalas (@PBalalas) May 22, 2020

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024