Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι : Σε τηλεπαιχνίδι είχε εμφανιστεί η άτυχη 34χρονη

Επίθεση με βιτριόλι : Σε τηλεπαιχνίδι είχε εμφανιστεί η άτυχη 34χρονη

To 34χρονο θύμα της φρικιαστικής επίθεσης είχε λάβει μέρος σε παλιότερη εκπομπή του τηλεπαιχνιδιού Deal

Σοκάρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (20/5) στην Καλλιθέα.

Καθώς αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες της αναίτιας επίθεσης με βιτριόλι, με το 34χρονο θύμα της φρικιαστικής επίθεσης να υφίσταται σοβαρά εγκαύματα και βλάβη στο μάτι, ήρθε στο φως παλιότερη εκπομπή του τηλεπαιχνιδιού Deal, στο οποίο είχε λάβει μέρος.

Η 34χρονη από το Λουτρό Αμφιλοχίας που έπεσε θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, είχε λάβει μέρος τον Γενάρη του 2019 (τότε προβλήθηκε το επεισόδιο) στο τηλεπαιχνίδι του Alpha, Deal.

Τότε, η άτυχη γυναίκα δήλωνε πως έχει εργαστεί στον τομέα των λογιστικών εταιρειών τροφίμων και ότι αγαπάει τον χορό.

Το χρονικό της φρικιαστικής επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 34χρονη φέρεται να δέχθηκε την επίθεση από μία γυναίκα την ώρα που έμπαινε στα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται στην οδό Θησέως.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δράστις της επίθεσης εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην 34χρονη, φορώντας μάσκα, και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκαν αργότερα, φαίνεται η 34χρονη γυναίκα να παρκάρει το όχημα της και πηγαίνει στην εργασία της, ενώ λίγο αργότερα φαίνεται πλήθος κόσμου να τρέχει για να βοηθήσει μετά την επίθεση από την μαυροφορεμένη γυναίκα που εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην άτυχη 34χρονη κοπέλα είχε στήσει καρτέρι έξω από την εργασία της, μια μαυροφορεμένη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση.

Στη συνέχεια, η άτυχη κοπέλα βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί  σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα.

Που στρέφονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν «κλειδί» τις μαρτυρικές καταθέσεις των συγγενών και των φίλων της, ανάμεσα τους και δύο άνδρες από το στενό περιβάλλον της 34χρονης.

Μέχρι στιγμής τις περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η εκδοχή το κίνητρο της επίθεσης να είναι προσωπικό, ενώ θεωρείται ζήτημα χρόνου η ταυτοποίηση της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024