Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς : Η ομάδα προσφέρει θέαμα και ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο

Μαρτίνς : Η ομάδα προσφέρει θέαμα και ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο

Σε συνέντευξή του σε πορτογαλική ιστοσελίδα, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη δουλειά που έχει γίνει στον Ολυμπιακό, για την πολύτιμη βοήθεια του κόσμου και για το πλάνο της ομάδας

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να είναι περιζήτητος στο εξωτερικό, από συμπατριώτες του ή μη.

Προχθές ήταν η Gazzetta dello Sport που έκανε αφιέρωμα στον πορτογάλο προπονητή, ο οποίος μίλησε εκεί, σήμερα ήταν η σειρά πορτογαλικής ιστοσελίδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στην zerozero.pt και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολύτιμη βοήθεια του κόσμου, που πίστεψε στο πρότζεκτ και γεμίζει το γήπεδο, και στη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων ο Μαρτίνς είπε:

Για την περσινή σεζόν: Πέρσι ήταν η χρονιά που η ομάδα ξόδεψε πολλά χρήματα για την αγορά παικτών. Τις προηγούμενες σεζόν η ομάδα αγόραζε παίκτες οι οποίοι δεν μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού. Όταν ανέλαβα την ομάδα, υπήρχαν καμιά 20αριά παίκτες ηλικίας 28-30 ετών. Εμείς ρίξαμε το μέσο όρο ηλικίας στα 23 έτη, κάνοντας έτσι μια μεγάλη αλλαγή στον κορμό της ομάδας. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα, το οποίο έγινε πραγματικότητα, μέσω της σκληρής δουλειάς και της στήριξης του προέδρου.

Για το πλάνο του Ολυμπιακού: Η πορεία αυτού του σχεδίου ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για εμάς, όπου όμως είχαμε και την στήριξη του κόσμου μας, που ήταν συνεχώς δίπλα μας, κάτι που σεβόμαστε και εκτιμάμε. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, μπορούμε να γευτούμε τους καρπούς αυτής της προσπάθειας.

Για το στιλ παιχνιδιού: Οι φίλαθλοί μας ήξεραν ότι η ομάδα θα είχε παίκτες με μεγάλη ποιότητα και θα έβλεπαν ένα ελκυστικό στιλ ποδοσφαίρου. Δεν εξέφρασαν κανένα αρνητικό σχόλιο για το γεγονός ότι η ομάδα αποτελούνταν από νέους σε ηλικία παίκτες. Έβλεπαν τη δουλειά μας και την εξέλιξη του κλαμπ. Το στιλ παιχνιδιού της ομάδας ήταν ουσιαστικά η ταυτότητά της.

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τη στήριξή του: Οι οπαδοί μας ταυτίζονται με την ομάδα όπως είναι τώρα, και γι’ αυτό το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο. Αυτά τα δύο χρόνια ο μέσος όρος προσέλευσης συνεχώς και μεγαλώνει. Πωλούνται σχεδόν όλα τα εισιτήρια. Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα του θεάματος και της γενικότερης εικόνας που δίνει η ομάδα στον κόσμο.

Για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος: Τώρα μας μένουν δέκα δύσκολα παιχνίδια. Δέκα παιχνίδια με ανταγωνιστικούς αντιπάλους, για να προσφέρουμε στον κόσμο μας και τους φιλάθλους μας τη χαρά του τίτλου του πρωταθλητή.

Sports in

Το «Μαύρο Θηρίο» απειλεί τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεγάλη επιτυχία του Αντσελότι και το ευρωπαϊκό clasico στον ημιτελικό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024