Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη θωρακίζεται απέναντι στον Covid-19

Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη θωρακίζεται απέναντι στον Covid-19

Ολο αυτό το διάστημα γίνονται συνεχώς απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις του Γ. Καραϊσκάκης, ενώ σήμερα παρελήφθησαν χιλιάδες φιάλες με αντισηπτικό τζελ.

Στην τελική ευθεία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχουν μπει οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Στο πρόσφατο Δ.Σ της διοργανώτριας Αρχής αποφασίστηκε ότι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα αρχίσουν στις 6-7 Ιουνίου, με τις ομάδες να δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι έτοιμες όταν αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση.

Στον Ολυμπιακό, εκτός από τους ποδοσφαιριστές, δουλεύουν αδιάκοπα καθημερινά και οι υπάλληλοι του συλλόγου, για να προλάβουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες που χρειάζονται στο Καραϊσκάκη, προκειμένου να το γήπεδο να είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού για τα πλέι οφ.

Ολο αυτό το διάστημα της καραντίας έχουν πραγματοποιηθεί απολυμάνσεις σ’ όλους τους χώρους του γηπέδου.

Επίσης, σήμερα παρελήφθησαν χιλιάδες φιάλες με αντισηπτικό τζελ χεριών και υγιούς δέρματος Antiseptic Hand Gel, οι οποίες έχουν ξεκινήσει και τοποθετούνται σε όλους τους χώρους του γηπέδου, πάνω σε επιτοίχιες βάσεις που κατασκεύασαν οι τεχνικοί του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δουλεύουν καθημερινά με στόχο να είναι όλα έτοιμα, όταν αρχίσουν οι αγώνες πρωταθλήματος. Οπως ανέφερε άλλωστε ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για να «θωρακιστούν» οι «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις απέναντι στον Covid-19.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από την παραλαβή των αντισηπτικών:

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024