Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινέλλα : Συγκινεί η εξομολόγηση για το πώς βίωσε την πανδημία

Μαρινέλλα : Συγκινεί η εξομολόγηση για το πώς βίωσε την πανδημία

Η Μαρινέλλα μίλησε για τις ημέρες της καραντίνας ενώ παραδέχτηκε ότι έχει τρομάξει από την πανδημία που δημιουργήθηκε από έναν ιό «αδηφάγο τέρας»

Η μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού, Μαρινέλλα μίλησε για τις ημέρες της καραντίνας, περιγράφοντας την προσωπική της εμπειρία ενώ μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι έχει τρομάξει από την πανδημία του νέου κοροναϊού.

«Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας»

«75 μέρες είμαι στο σπίτι. Μια φορά βγήκα με την αδελφή μου να πάμε κάπου με το αυτοκίνητο. Με μάσκα, γάντια και το αντισηπτικό στο αυτοκίνητο φυσικά.

Πριν μπούμε πάλι στο σπίτι, βγάζουμε παπούτσια, αλλάζουμε και βάζουμε ρόμπα.

Εμένα, με όλο αυτό το θέμα, με πιάνει τρέλα. Ο ιός είναι ένα αδηφάγο τέρας -έτσι το λέω εγώ- που δεν ξέρεις από πού σου έρχεται…» δήλωσε η Μαρινέλλα σε πρόσφατη συνέντευξή της, συμπληρώνοντας ότι ο κοροναϊός είναι ένας αόρατος εχθρός, από τον οποίον μπορείς να προφυλαχθείς πιο δύσκολα απ’ ό,τι σ’ έναν πόλεμο, όπου ξέρεις ποιον έχεις ν’ αντιμετωπίσεις.

«Την οικογένειά μου, τα εγγόνια μου -που μένουμε στο ίδιο σπίτι- τα βλέπω από το μπαλκόνι και μιλάμε μέσω Skype ή viber. Όταν τους βλέπω για να πάω φαγητό, τα παιδιά είναι σε 15 μέτρα απόσταση» συνέχισε η Μαρινέλλα, η οποία αναφέρθηκε επίσης στα μέτρα για τον Covid-19, βρίσκοντας ελαφρυντικά για εκείνους που δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν απόλυτα.

«Έπιασε η ζέστη, το καταλαβαίνω. Εγώ είμαι ευλογημένη γιατί παίρνω αέρα στο σπίτι που έφτιαξα με κόπο και ιδρώτα, είναι δροσερά και άνετα. Οι περισσότεροι που ζουν σε μικρό χώρο θέλουν να βγουν από το σπίτι τους για να δροσιστούν.

Έτσι πάνε στην παραλία και κάθονται μέχρι το βράδυ, όμως πού να πας να χωθείς χωρίς μάσκα μέσα στον κόσμο;

Πρέπει να κρατάς και μια απόσταση. Τα νέα παιδιά θέλουν ν’ αγκαλιαστούν, το ξέρω, και ο έρωτας και το φλερτ είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή» επισήμανε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Όσο για τις οδηγίες που ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού για τις πρόβες και τα γυρίσματα των ανθρώπων του θεάματος με μάσκες και αντισηπτικά, η Μαρινέλλα υπήρξε κατηγορηματική.

«Πρόβα με μάσκες δεν γίνεται. Το στόμα και τα μάτια βγάζουν συναίσθημα. Πώς θα μιλήσεις; Πώς θα πεις στον άλλον “Σ’ αγαπώ”;

Το να μη σε ακουμπήσω πάει στο καλό, το να μη σε βλέπω να μιλάς όμως -να βλέπω το στόμα σου, όχι να το ακούσω με τ’ αυτιά- δεν γίνεται…» τόνισε, ενώ σε άλλο σημείο είπε με το χέρι στην καρδιά πως αν γινόταν να τραγουδήσει, θα το έκανε αύριο κιόλας!

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024