Premier League: Οι ομάδες επιστρέφουν την Τρίτη στις προπονήσεις
Την επιστροφή στις προπονήσεις συμφώνησαν ομόφωνα οι 20 ομάδες της Premier League.
Άλλο ένα βήμα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση κάνει η Premier League, με τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος να ψηφίζουν ομόφωνα την επανέναρξη των προπονήσεων από την ερχόμενη Τρίτη (19/5).
Την απόφαση αυτή την πήραν από κοινού τόσο οι ιδιοκτήτες, όσο και προπονητές με τους ποδοσφαιριστές των ομάδων αλλά και η επιστημονική ομάδα της Premier League, κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Το πρόγραμμα προπονήσεων θα πραγματοποιείται σε μικρά γκρουπ στα οποία δεν θα επιτρέπεται η σωματική επαφή, ενώ θα υπάρχουν και οι κατάλληλες αποστάσεις ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές για την τήρηση του πρωτοκόλλου υγείας κόντρα στο κορωνοϊό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα επιτρεπόταν η μεμονομένη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούσαν να προπονηθούν μονάχα σε διαφορετικά γήπεδα.
- Καλιφόρνια: Οι κροίσοι ετοιμάζουν βαλίτσες
- Μπαρτζώκας: «Δείχνει βαρύ το διάστρεμμα του Μόρις, ο αστράγαλός του είναι πολύ πρησμένος»
- ΕΚΤ: Οι έξι υποψήφιοι για τη θέση του αντιπροέδρου
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάγερν
- Η επένδυση που εξετάζουν οι ΗΠΑ στη Γροιλανδία
- Η νέα αισθησιακή καμπάνια της Μαντόνα για την Dolce & Gabbana – «Η μόνη γυναίκα που με φοβίζει»


