Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν - Χάρι : Η «απόδραση» από το Παλάτι γίνεται ταινία

Μέγκαν – Χάρι : Η «απόδραση» από το Παλάτι γίνεται ταινία

Το θυελλώδες Megxit, η παραίτηση δηλαδή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα απέναντι στο βρετανικό στέμμα γίνεται ταινία

Στον απόηχο ενός θυελλώδους Megxit, η επόμενη μέρα για την Μέγκαν Μαρκλ, τον πρίγκιπα Χάρι και τη νέα τους ζωή μακριά από τα βασιλικά τους καθήκοντα συνεχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ, αλλά και τον απλό κόσμο.

Η «απόδραση» του πρίγκιπα Χάρι – του μικρότερου γιου της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου- και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, αιφνιδίασε και σόκαρε όχι μόνο την Μεγάλη Βρετανία, αλλά και ολόκληρη την υφήλιο.

Τόνοι μελάνι σε εφημερίδες και περιοδικά, αφιερώματα και ρεπορτάζ στην τηλεόραση και το Διαδίκτυο, το Megxit ήρθε ως είδηση – βόμβα και συνέχισε ως χιονοστιβάδα, αφήνοντας στο πέρασμά της εξελίξεις επί εξελίξεων.

View this post on Instagram

“After many months of reflection and internal discussions, we have chosen to make a transition this year in starting to carve out a progressive new role within this institution. We intend to step back as ‘senior’ members of the Royal Family and work to become financially independent, while continuing to fully support Her Majesty The Queen. It is with your encouragement, particularly over the last few years, that we feel prepared to make this adjustment. We now plan to balance our time between the United Kingdom and North America, continuing to honour our duty to The Queen, the Commonwealth, and our patronages. This geographic balance will enable us to raise our son with an appreciation for the royal tradition into which he was born, while also providing our family with the space to focus on the next chapter, including the launch of our new charitable entity. We look forward to sharing the full details of this exciting next step in due course, as we continue to collaborate with Her Majesty The Queen, The Prince of Wales, The Duke of Cambridge and all relevant parties. Until then, please accept our deepest thanks for your continued support.” – The Duke and Duchess of Sussex For more information, please visit sussexroyal.com (link in bio) Image © PA

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Το Megxit γίνεται ταινία

Τώρα η συναρπαστική ιστορία του Megxit, θα αποτελέσει την πλοκή μιας τηλεταινίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει την τρίτη του ταινία για το λαμπερό ζευγάρι που δεν έχει πάψει στιγμή να απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ από την ημέρα του γάμου του.

Με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Απόδραση από το παλάτι», η ταινία θα αφηγείται τα περιστατικά πριν και μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση του ζευγαριού και θα έχει τον χαρακτήρα μυθοπλασίας, που όμως βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Σύμφωνα με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το δίκτυο, «η ταινία αφηγείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ο Χάρι και η Μέγκαν ως νέοι γονείς και τις μοναδικές προκλήσεις του ρόλου τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, οι οποίες τελικά τους ώθησαν στο να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή με τους δικούς τους όρους».

Όπως διευκρινίζει η βρετανική εφημερίδα, δεν έχει γίνει ακόμα καμία ανακοίνωση για το casting αλλά ούτε και για το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής και της προβολής της τηλεταινίας, δεδομένης και της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στον χώρο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Η τηλεταινία για το Megxit θα είναι η τρίτη που γυρίζει το δίκτυο για το ζευγάρι.

Η πρώτη, με τίτλο «Χάρι και Μέγκαν: Ένας βασιλικός έρωτας» ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2018, μόλις δύο μήνες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους και προβλήθηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς, πέντε μέρες πριν τον γάμο τους.

Η δεύτερη, που προβλήθηκε έναν χρόνο μετά, εστίαζε στον πριγκιπικό γάμο και στους πρώτους μήνες της ζωής του Χάρι και της Μέγκαν ως παντρεμένο ζευγάρι.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024