Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το σούπερ μάρκετ έρχεται στις οθόνες μας

Το σούπερ μάρκετ έρχεται στις οθόνες μας

Μια νέα εμπειρία στον χώρο του retail κάνει τις αγορές μας πιο εύκολες από ποτέ

Για τους περισσότερους από εμάς τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ήταν ανέκαθεν κάτι παραπάνω από υποχρέωση. Για την ακρίβεια, ήταν μια εμπειρία που φτάνει στα όρια της διασκέδασης. Γιατί το καλάθι εκτός από προϊόντα “χωράει” κυρίως εμπειρίες. Τα υλικά που θα γίνουν νόστιμα γεύματα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, τα καθαριστικά που θα οχυρώσουν την υγεία της οικογένειάς μας, ακόμη και τα προϊόντα περιποίησης που θα λειτουργήσουν ως μικρά δωράκια στον εαυτό μας – και είναι βέβαιο ότι τα αξίζουμε. Αυτή τη διασκέδαση οφείλουμε στον εαυτό μας να μην αλλάξουμε. Ειδικά τώρα που τη χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ. Γι’ αυτό και οι online αγορές από σύγχρονα Σούπερ Μάρκετ, όπως ο Μασούτης, έχουν γίνει μία από τις καλύτερες επιλογές. Αφού πέρα από τον κόπο και το χρόνο που μας βοηθούν να εξοικονομήσουμε, φροντίζουν και για την ασφάλειά μας.

 

Φέρνοντας τους διαδρόμους στην οθόνη μας

Χρησιμοποιώντας το laptop ή το smartphone μας, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε όλες τις αγορές της εβδομάδας χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουμε το σαλόνι μας. Μέσα από το νέο e-shop των σούπερ μάρκετ Μασούτης, περιηγούμαστε στους διαδρόμους και επιλέγουμε τα προϊόντα που επιθυμούμε, από την ασφάλεια του σπιτιού μας.

Μπαίνοντας στη σχετική σελίδα της εταιρείας, ελέγχουμε αν η περιοχή κατοικίας μας ανήκει στους ταχυδρομικούς κωδικούς σε 45 πόλεις της Ελλάδας που εξυπηρετούνται από τη νέα υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον. Στη συνέχεια, μπαίνουμε στο e-shop και με ένα scroll down του ποντικιού μας, εκατοντάδες διαθέσιμα προϊόντα περνούν από την οθόνη μας. Εμείς απλώς επιλέγουμε εκείνα που χρειαζόμαστε ή παίρνουμε έμπνευση για το οικογενειακό μενού της εβδομάδας. Αν, πάλι, γνωρίζουμε ακριβώς τι ψάχνουμε, μπορούμε να επιλέξουμε την αντίστοιχη κατηγορία από το μενού ή να αναζητήσουμε συγκεκριμένα προϊόντα με το όνομά τους. Σε κάθε περίπτωση, μια περιήγηση στην κατηγορία “προσφορές” κρίνεται επιβεβλημένη.

Αφού γεμίσουμε το καλάθι μας, βλέπουμε αναλυτικά τι έχουμε επιλέξει κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο εικονίδιο στην πάνω δεξιά περιοχή της οθόνης μας. Ελέγχουμε μια τελευταία φορά ότι η παραγγελία μας είναι σωστή, και έπειτα προχωράμε στην ολοκλήρωσή της μέσω της δημιουργίας λογαριασμού στο e-shop.

Η ευελιξία συνεχίζεται και κατά την πληρωμή, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά τη στιγμή της παραγγελίας μας ή κατά την παράδοση, με μετρητά ή κάρτα.

Φροντίζουμε για την ασφάλεια και την άνεσή μας

Αποφεύγοντας όσο το δυνατόν περισσότερες μετακινήσεις, προστατεύουμε την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας. Όμως για να είμαστε σίγουροι πως κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θα πρέπει και οι επιχειρήσεις που εμπιστευόμαστε να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Για αυτό το σκοπό, εταιρείες όπως τα σούπερ μάρκετ Μασούτης, αλλάζουν τις διαδικασίες τους προκειμένου να συμβαδίζουν με τα αναγκαία μέτρα, ενώ παράλληλα μέσα από προσλήψεις, εκπαίδευση του προσωπικού και ενίσχυση του τομέα της διανομής εξασφαλίζουν ότι δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουμε την ταχύτητα ή την ποιότητα της εξυπηρέτησή μας.

Και μιας και αναφερθήκαμε στην ταχύτητα, όταν κάνουμε τις παραγγελίες μας μέσα από το e-shop των σούπερ μάρκετ Μασούτης, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε την παραλαβή των προϊόντων απ’ ευθείας από το κατάστημα, στο χρόνο που μας εξυπηρετεί μόλις λάβουμε ειδοποίηση με sms για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Έτσι, οι αγορές μας γίνονται πιο εύκολες από ποτέ, ενώ εμείς και η οικογένειά μας παραμένουμε ασφαλείς.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το νέο e-shop Μασούτης εδώ.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024