Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πίστη του Μαρτίνς για μια ονειρική ομάδα

Η πίστη του Μαρτίνς για μια ονειρική ομάδα

Ολυμπιακός: Το κλαμπ έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πορτογάλο, ο Μαρτίνς δούλεψε σωστά και οι δύο πλευρές μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένες από την συνεργασία τους.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε λοιπόν στην επέκταση της συνεργασίας του με την διοίκηση των ερυθρόλευκων, με τον Πορτογάλο να υπογράφει νέο διετές συμβόλαιο στην ομάδα του λιμανιού.

Οι πειραιώτες έκλεισαν στο… άψε σβήσε το θέμα προπονητή, δίνοντας μια πολύ μεγάλη αύξηση στον Πορτογάλο κι έτσι ο Ολυμπιακός θα πορευτεί μ’ έναν τεχνικό που γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα.

Αυτό είναι φυσικά ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους ερυθρόλευκους ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου καθώς υπάρχει μια συνέχεια στο χτίσιμο της ομάδας.

Κι εδώ θα πρέπει να σταθούμε σ’ ένα στοιχείο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Ολυμπιακού να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε καθ’ όλη την διάρκεια της διετούς παρουσίας του στον Ολυμπιακό μια μεγάλη πίστη τόσο για τις δυνατότητες της ομάδας, ακόμα και αν τα πράγματα δεν ήταν εύκολα.

Θυμίζουμε τι έλεγε ο Πορτογάλος στις συνεντεύξεις Τύπου πριν τα παιχνίδια με Μίλαν, Τότεναμ και Άρσεναλ και δικαιώθηκε με τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού αλλά και με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ερυθρόλευκοι.

Είχε μια πίστη και μια εμπιστοσύνη στην ομάδα ο Μαρτίνς κι αυτό είχε φυσικά να κάνει και με την εμπιστοσύνη στην δική του δουλειά και των συνεργατών του στο Ρέντη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού «έλιωναν» πολλές φορές στο Ρέντη με προπονήσεις 2 ½ ωρών και ο Μαρτίνς ήξερε καλά ότι μπορούσε να περιμένει πολλά από την ομάδα του.

Για να επιτευχθούν όμως οι στόχοι που είχε θέσει ο Ολυμπιακός χρειάζονταν να μεταδώσει ο προπονητής αυτή την πίστη στους παίκτες του. Και σ’ αυτό το κομμάτι δούλεψε επίσης πολύ καλά ο 50χρονος τεχνικός.

Ο Μαρτίνς ήξερε πολύ καλά την άνοιξη του 2018 όταν συμφωνούσε με τον Ολυμπιακό, ότι θα είχε μπροστά του μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Με οδηγό όμως αυτή την πίστη στην δουλειά του και την καλή συνεργασία που είχε με το υπόλοιπο τιμ στο Ρέντη, κατάφερε να πετύχει.

Ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες ότι ο Μαρτίνς διαχειρίστηκε με σωστό και ώριμο τρόπο τους παίκτες του και είχε μια καλή σχέση μαζί τους.

Ήταν μια καλή σχέση που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να δημιουργήσει από το «μηδέν» μια νέα ομάδα. Κι επειδή ο Ολυμπιακός είναι το πιο «δύσκολο καράβι», είναι πολύ μεγάλη υπόθεση να έχει ο προπονητής τον έλεγχο στο Ρέντη αλλά παράλληλα να έχει και μια καλή σχέση με τους παίκτες.

Κι αυτό το πέτυχε σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Πορτογάλος. Με αυτή την πίστη λοιπόν για τις δυνατότητες της ομάδας του, ο Μαρτίνς βρήκε τους τρόπους για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Με αυτή την πίστη θα προσπαθήσει ο Μαρτίνς να προχωρήσει στην εφαρμογή του πλάνου για την επόμενη διετία Με την πίστη ότι η σκληρή δουλειά θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες

Το κλαμπ έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Πορτογάλο, ο Μαρτίνς δούλεψε σωστά και οι δύο πλευρές μπορούν να αισθάνονται ικανοποιημένες από την συνεργασία τους.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024