Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτο: Η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ είπε στον Ολυμπιακό ότι ο Γραμμένος δεν δίνει τα έγγραφα για το CAS

Απίστευτο: Η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ είπε στον Ολυμπιακό ότι ο Γραμμένος δεν δίνει τα έγγραφα για το CAS

Σοκάρει για ακόμη μία φορά η ΕΠΟ. Ο Γραμμένος αρνείται τα έγγραφα της προσφυγής του ΠΑΟΚ, που δεν θέλει με τίποτα τον Ολυμπιακό στο CAS. Η Ομοσπονδία δεν έχει βρει καν δικηγόρο και οι εισαγγελείς τρίβουν τα χέρια τους και ετοιμάζουν «ντου».

Ο ΠΑΟΚ από την αρχή του σκανδάλου της πολυϊδιοκτησίας έναν βασικό στόχο είχε. Και αυτός ΔΕΝ ήταν η απόδειξη της αθωότητάς του. Αλλά να «ξεμπερδέψει» με τον Ολυμπιακό. Να μην τον έχει απέναντί του. Να του στερήσει το δικαίωμα να βρίσκεται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας και να καταθέτει στοιχεία που κατέρριπταν το ασπρόμαυρο αφήγημα.

Και αν κάποιοι απορούσαν στην αρχή «γιατί τέτοια εμμονή ο ΠΑΟΚ να μην είναι παρών ο Ολυμπιακός, αφού δηλώνει… καθαρός;», απάντηση ήταν πραγματικά απλή: Γιατί έβλεπε μπροστά!

Και ατενίζοντας το μέλλον οραματίστηκε ότι εάν δεν έπιαναν οι απειλές, ότι θα χειρουργήσει την Ελλάδα κόβοντάς την στα δύο, εάν δεν έπιανε η προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων και απαξίωσης κάθε δικαστή, τακτικού και μη, που ασχολήθηκε με την υπόθεση και διαπίστωσε την αυτονόητη ενοχή του, θα είχε ένα τελευταίο οχυρό πίσω από το οποίο θα μπορούσε να «κρυφτεί» το έγκλημα που διέπραξε και όλη η βρωμιά που το συνοδεύει.

Και αυτό δεν είναι άλλο από μία αντιδικία-παρωδία με την ΕΠΟ του «δικού τους» Γραμμένου ενώπιον του CAS. Χωρίς φυσικά τον «ενοχλητικό» Ολυμπιακό. Ακόμα και έτσι η αλήθεια είναι ότι, δεδομένων των γνωστών ποινικών εκκρεμοτήτων περί απιστίας, περιμέναμε να κρατηθούν κάποια προσχήματα, όμως η τσίπα είναι άγνωστη λέξη στο λεξικό της εξυγίανσης.

Και εξηγούμαι:

Την Τετάρτη, 6 Μαΐου ο Ολυμπιακός έστειλε στην ΕΠΟ (σ.σ. της οποίας είναι μέλος και της πληρώνει αρκετά εκατομμύρια ευρώ με τα χαράτσια) επίσημο αίτημα να του κοινοποιήσει τα έγγραφα για την υπόθεση του CAS, που αφορούν στην υπόθεση του ΠΑΟΚ. Ω ς έχει δικαίωμα.

Γιατί ο… οραματιστής -όπως είπαμε- ΠΑΟΚ, κατά την προσφιλή του τακτική, φυσικά και δεν κοινοποίησε τίποτα στους Ερυθρόλευκους

Πέρασε η Τετάρτη, τίποτα. Πέρασε η Πέμπτη, καμία απάντηση. Πέρασε και η Παρασκευή, και πάλι ούτε φωνή.

Μόλις βγήκε η χιλιοπαιγμένη διαρροή από τον ΠΑΟΚ, ότι δεν θέλει και πάλι τον Ολυμπιακό στο CAS, «γιατί έτσι» (!), τότε πήρε μπροστά και η ΕΠΟ και φέρεται να απάντησε ο προϊστάμενος της Νομικής της Υπηρεσίας προφορικά στον Ολυμπιακό ότι δεν μπορούν να χορηγήσουν τα έγγραφα που αναγνώρισε ότι τα δικαιούται, αν δεν πάρουν την άδεια από τον «δικούς τους» Γραμμένο!

Δηλαδή, ο προϊστάμενος της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ εξετάζοντας ένα αίτημα που του απευθύνει μία ομάδα, αναγνωρίζει τη βασιμότητά του, αλλά δεν στέλνει τα έγγραφα, εάν δεν του πει το «ΟΚ» ο «δικός τους» Γραμμένος!

Ο Γραμμένος φέρεται να ζήτησε 10 λεπτά να το συ-σκεφτεί για να απαντήσει.

Αλήθεια ο πρόεδρος της ΕΠΟ με ποιόν θα συ-σκεπτόταν; Προφανώς, όχι με τον εαυτό του (όσο πιθανό και να φαντάζει στην περίπτωση του Γραμμένου), ούτε με τον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας που του ζήτησε την άδεια…

Πραγματική σπαζοκεφαλιά… Δεν πάει κάπου το μυαλό μας… Αλλά σε αυτή τη μυστηριώδη σύ-σκεψη, η εισήγηση θα ήταν τελικά αρνητική, αφού τελικά ο Γραμμένος προφανώς δεν έδωσε άδεια, γιατί τα έγγραφα ποτέ δεν εστάλησαν στον Ολυμπιακό.

Τελικά αγαπητοί, στον ΠΑΟΚ για κάποια θέμα συνεννοούνται με κλειστά μάτια. Τα έχουν λυμένα στο μυαλό τους. Ένα (ακόμα) από αυτά είναι ότι στο CAS, αυτό που θέλουν δεν είναι να τρίψουν στη μούρη του Ολυμπιακού την «εκδίκαση στην ουσία της υποθέσεως» ώστε να δικαιωθούν.

Ξεκάθαρος στόχος είναι να μην είναι εκεί, στο CAS, ο Ολυμπιακός και τους χαλάσει τη «σούπα».

Τι θέλει ο ΠΑΟΚ; Να «παίξει» μόνος του μπάλα… Εχουν συνηθίσει, μάλλον, τα τελευταία χρόνια με τις απανταχού Ξανθές και τους Καλπαζίδηδες, με τους παγκίτες μεταφραστές τους, να παίζουν ουσιαστικά μόνοι τους και να σηκώνουν κούπες (να θυμάστε, πάνω από μία, είναι πληθυντικός).

Μόνο που εδώ, στο σκάνδαλο της πολυιδιοκτησιας, δεν θα σηκώσουν κούπες… Μόνο καμία λεμονόκουπα ή αλλά «λαχανικά» από αυτά που έχουν πέσει βροχή από τον Δεκέμβρη, που αποκαλύφθηκε η ιστορία.

Βέβαια, άλλο να λες ότι «ο Ιβάν είναι πατριάρχης και δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και με τον ανιψιό, του τον Καλπαζίδη», που βρήκε στον χρυσό οδηγό τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Ξάνθης για να επενδύσει.  Όπως επένδυσε και στην DIMERA και τον ΠΑΟΚ 6,7 εκατομμύρια και μερικά ακόμα σε παίκτες του ΠΑΟΚ.

Και άλλο να πας να το πεις στο CAS, στη FIFA ή όπου άλλου ανοίξει το θέμα οσονούπω.

Γι’ αυτό και η ΕΠΟ τώρα που πήρε είδηση ότι ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πάει CAS για να αποδείξει τη χαμένη αθωότητα του, αλλά αυτό που θέλει κυρίως είναι να μην πάει ο Ολυμπιακός, δεν δίνει τα έγγραφα στον Ολυμπιακό, μπας και τον πετάξει έξω. Μπας και τον καθυστερήσει. Μπας και η ΕΠΟ πάει ξυπόλυτη στη δίκη με τον ΠΑΟΚ και έτσι καταφέρει να νομιμοποιήσει και με απόφαση του CAS την πολυϊδιοκτησια. Ή μπας και… ξεχάσει να πάει η ΕΠΟ και είναι τελείως μόνος του ο ΠΑΟΚ.

Γιατί δικηγόρο μέχρι και σήμερα δεν είχε βρει η ΕΠΟ να την εκπροσωπήσει στο CAS παρότι το ξέρει από 28 Απριλίου. Αφού την έρευνα η ΕΠΟ την ξεκίνησε χθες… Δύσκολο να βρει ο κ. Δαβάκης τον «Ζίβκοβιτς» της δικηγορίας, για να τα τρώει μόνος του… στο CAS, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται το προσπαθεί και ιδρώνει την φανέλα ο Πειραιώτης Δαβάκης!

Θέλει πολύ ψάξιμο αυτό. Μπας και το όραμα του τελευταίου οχυρού γίνει πραγματικότητα!

Και μιας και μιλάμε για οράματα και όνειρα,  ο κ. Δαβακης είδε το ίδιο όνειρο με τον ΠΑΟΚ, γιατί το ψάξιμο το ξεκίνησε από εκεί που το ξεκίνησε και ο ΠΑΟΚ… Από το ίδιο γνωστό ελβετικό γραφείο! Βέβαια έφαγαν και οι δυο πόρτα. Τα γνωστά γραφεία έγιναν γνωστά για κάποιο λόγο: κερδίζοντας υποθέσεις, δηλαδή αναλαμβάνοντας αυτές που πιστεύουν ότι κερδίζονται και αποφεύγοντας τις λεγόμενες «ταφόπλακες».

Βέβαια το θέμα δεν θα μείνει εδώ! Εμείς το ψάχνουμε, όπως και οι αρμόδιοι εισαγγελείς, καθώς εκκρεμούν τα αλλά θέματα απιστίας. Βέβαια θα μου πείτε, η απιστία πιάνει και τους υπαλλήλους; Εμ, αν είναι δικηγόροι… άγνοια νόμου δεν μπορούν να επικαλεστούν!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024