Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Σπυρόπουλος: Άλλαξε κούρεμα μέσα στην καραντίνα

Κώστας Σπυρόπουλος: Άλλαξε κούρεμα μέσα στην καραντίνα

Ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνιση του

Ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνιση του.

View this post on Instagram

Λίγο πριν φύγουμε για Σαλόνικα…κάναμε μια στάση στο Κάιρο να «κεντράρουμε» τις Πυραμίδες( δύο μπροστά μία πίσω)…η μεγαλύτερη του Χέοπα είναι στην μέση! Τι φτιάχνανε οι άνθρωποι..!!! Περάσαμε καλά…είδαμε και Σφίγγα και καμήλες και Φαραώ στα μουσεία και καλούς ανθρώπους!!! Αυτά! Πάω να παίξω μία παράσταση ακόμη TocToc στο Ήβη και μετά παίρνω την ομαδάρα και πάω προς Βορρά μου…Σαλόνικα! Τούμπα-Ιράν-Καμπότζη-Βιετνάμ!!! Παοκάρα ερχόμαστεεεε Ράδιο Σίτυυυυ από 20/12 μέχρι και 7/1….ματς(άρες) έχω παιδιάααα TOCTCARA Αφού…#egypt #shpinx #pyramid #cairo #greece #friendship #thessaloniki #paok #radiocity #toctoc #paris #theatre #buenosaires #madrid #photo #by #cosmopoliti

A post shared by Κώστας Σπυρόπουλος (@kostasspyropoulosreal) on

Ο Κώστας Σπυρόπουλος κουρεύτηκε και μόλις είδαμε την τεράστια αλλαγή του μέσα από μια φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Βγαίνοντας από την καραντίνα…κουρεμένος»

«Βγαίνοντας από την καραντίνα…κουρεμένος…άκουγα περί κορωνοιού…πολιτισμού και άλλων…τινών και μου ήρθε στο μυαλό αυτό:Ανήκω σε μια χώρα μικρή. Ένα πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο, που δεν έχει άλλο αγαθό παρά τον αγώνα του λαού, τη θάλασσα, και το φως του ήλιου. Είναι μικρός ο τόπος μας, αλλά η παράδοσή του είναι τεράστια και το πράγμα που τη χαρακτηρίζει είναι ότι μας παραδόθηκε χωρίς διακοπή.

Η ελληνική γλώσσα δεν έπαψε ποτέ της να μιλιέται. Δέχτηκε τις αλλοιώσεις που δέχεται καθετί ζωντανό, αλλά δεν παρουσιάζει κανένα χάσμα. Άλλο χαρακτηριστικό αυτής της παράδοσης είναι η αγάπη της για την ανθρωπιά• κανόνας της είναι η δικαιοσύνη…………………………………………………………..σ ‘αυτό τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν’ αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται.

Όταν, στο δρόμο της Θήβας, ο Οιδίπους συνάντησε τη Σφίγγα, κι αυτή του έθεσε το αίνιγμά της, η απόκρισή του ήταν: ο άνθρωπος.Τούτη η απλή λέξη χάλασε το τέρας. Έχουμε πολλά τέρατα να καταστρέψουμε. Ας συλλογιστούμε την απόκριση του Οιδίποδα…/Αποσπάσματα από τον λόγο του Γιώργου Σεφέρη,κατά την απονομή,του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας/Στοκχόλμη 10 Δεκεμβρίου 1963/», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του.

Δείτε την δημοσίευση του

View this post on Instagram

Βγαίνοντας από την καραντίνα…κουρεμένος…άκουγα περί κορωνοιού…πολιτισμού και άλλων…τινών και μου ήρθε στο μυαλό αυτό:Ανήκω σε μια χώρα μικρή. Ένα πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο, που δεν έχει άλλο αγαθό παρά τον αγώνα του λαού, τη θάλασσα, και το φως του ήλιου. Είναι μικρός ο τόπος μας, αλλά η παράδοσή του είναι τεράστια και το πράγμα που τη χαρακτηρίζει είναι ότι μας παραδόθηκε χωρίς διακοπή. Η ελληνική γλώσσα δεν έπαψε ποτέ της να μιλιέται. Δέχτηκε τις αλλοιώσεις που δέχεται καθετί ζωντανό, αλλά δεν παρουσιάζει κανένα χάσμα. Άλλο χαρακτηριστικό αυτής της παράδοσης είναι η αγάπη της για την ανθρωπιά· κανόνας της είναι η δικαιοσύνη…………………………………………………………..σ ‘αυτό τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν' αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται.Όταν, στο δρόμο της Θήβας, ο Οιδίπους συνάντησε τη Σφίγγα, κι αυτή του έθεσε το αίνιγμά της, η απόκρισή του ήταν: ο άνθρωπος.Τούτη η απλή λέξη χάλασε το τέρας. Έχουμε πολλά τέρατα να καταστρέψουμε. Ας συλλογιστούμε την απόκριση του Οιδίποδα…/Αποσπάσματα από τον λόγο του Γιώργου Σεφέρη,κατά την απονομή,του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας/Στοκχόλμη 10 Δεκεμβρίου 1963/#greece🇬🇷 #sweeden #poetry #literature #poet

A post shared by Κώστας Σπυρόπουλος (@kostasspyropoulosreal) on

Sports in

Το Βερολίνο χαρίζει το σπίτι του Γκέμπελς, αλλά δεν το θέλει κανείς

Το κτήμα μαζί με το ακίνητο των δεκάδων δωματίων δίνεται δωρεάν, σε διαφορετική περίπτωση θα κατεδαφιστεί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024