Ο ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος δεν φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνιση του.
https://www.instagram.com/p/B6KeqBfllaO/
https://www.instagram.com/p/BrE3c1rnMOi/
Ο Κώστας Σπυρόπουλος κουρεύτηκε και μόλις είδαμε την τεράστια αλλαγή του μέσα από μια φωτογραφία που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
«Βγαίνοντας από την καραντίνα…κουρεμένος»
«Βγαίνοντας από την καραντίνα…κουρεμένος…άκουγα περί κορωνοιού…πολιτισμού και άλλων…τινών και μου ήρθε στο μυαλό αυτό:Ανήκω σε μια χώρα μικρή. Ένα πέτρινο ακρωτήρι στη Μεσόγειο, που δεν έχει άλλο αγαθό παρά τον αγώνα του λαού, τη θάλασσα, και το φως του ήλιου. Είναι μικρός ο τόπος μας, αλλά η παράδοσή του είναι τεράστια και το πράγμα που τη χαρακτηρίζει είναι ότι μας παραδόθηκε χωρίς διακοπή.
Η ελληνική γλώσσα δεν έπαψε ποτέ της να μιλιέται. Δέχτηκε τις αλλοιώσεις που δέχεται καθετί ζωντανό, αλλά δεν παρουσιάζει κανένα χάσμα. Άλλο χαρακτηριστικό αυτής της παράδοσης είναι η αγάπη της για την ανθρωπιά• κανόνας της είναι η δικαιοσύνη…………………………………………………………..σ ‘αυτό τον κόσμο, που ολοένα στενεύει, ο καθένας μας χρειάζεται όλους τους άλλους. Πρέπει ν’ αναζητήσουμε τον άνθρωπο, όπου και να βρίσκεται.
Όταν, στο δρόμο της Θήβας, ο Οιδίπους συνάντησε τη Σφίγγα, κι αυτή του έθεσε το αίνιγμά της, η απόκρισή του ήταν: ο άνθρωπος.Τούτη η απλή λέξη χάλασε το τέρας. Έχουμε πολλά τέρατα να καταστρέψουμε. Ας συλλογιστούμε την απόκριση του Οιδίποδα…/Αποσπάσματα από τον λόγο του Γιώργου Σεφέρη,κατά την απονομή,του βραβείου Νόμπελ Λογοτεχνίας/Στοκχόλμη 10 Δεκεμβρίου 1963/», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας του.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.