Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια, το βράδυ του Σαββάτου.
Την ώρα του επικήδειου η κόρη του θύματος συγκλόνισε με τα λόγια της όλο το χωριό και κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκριά του.
Τα Ανώγεια έχουν βυθιστεί στο πένθος μετά το διπλό το φονικό που συγκλόνισε την χώρα αλλά η κόρη του Καλομοίρη βρήκε τη δύναμη να δώσει το δικό της μήνυμα.
Η κόρη του Λευτέρη Καλομοίρη στον μικρό επικήδειο που εκφώνησε για τον πατέρα της στην εκκλησία της Παναγίας στο Περαχώρι Ανωγείων μαζί με τον πατέρα της αποχαιρέτησε και τον 30χρονο Γ. Ξ. λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θρηνούμε για τον πατέρα μου και κλαίμε και για τον άλλο νεκρό».
Κάλεσε μάλιστα την ανωγειανή κοινωνία να παραμείνει ψύχραιμη και ενωμένη.
Παράλληλα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της με μαντινάδες και χορό “γιατί αυτά του άρεσαν πάντα”.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου