Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεμπρόν: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε και να τελειώσει η σεζόν»

Λεμπρόν: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε και να τελειώσει η σεζόν»

Ο Βασιλιάς υποστήριξε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λένε οι ατζέντηδες, με τους παίκτες να θέλουν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα του ΝΒΑ στο παρκέ

Όταν οι παίκτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς μιλούν, τότε τα λόγια τους έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και μπορούν να αποτυπώσουν την πλήρη εικόνα μίας κατάστασης.

Ο Βασιλιάς, βλέποντας το ΝΒΑ λίγο πριν το ολικό λουκέτο και τους ατζέντηδες να πιέζουν για πρόωρη ολοκλήρωση της σεζόν, βγήκε μπροστά.

Τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν σκέφτονται ούτε στιγμή το ενδεχόμενο να μην τελειώσει αγωνιζόμενος την χρονιά και ταυτόχρονα υποστήριξε πως οι Λέικερς είναι έτοιμοι για να παίξουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

«Είδα μερικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως τα στελέχη και οι ατζέντηδες θέλουν να τελειώσει η σεζόν; Αυτό είναι απολύτως αναληθές. Κανείς που γνωρίζω δεν λέει κάτι τέτοιο. Μόλις είναι ασφαλές το τοπίο για όλους, θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν μας. Είμαι έτοιμος και η ομάδα μας είναι έτοιμοι. Κανένας δεν πρέπει να ακυρώσει το οτιδήποτε» τόνισε ο Τζέιμς.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024