Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα γκολ του Ολυμπιακού στους ομίλους του φετινού Champions League

Τα γκολ του Ολυμπιακού στους ομίλους του φετινού Champions League

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε στα social media βίντεο με όλα τα γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στους ομίλους του φετινού Champions League.

Ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης και το απέδειξε περίτρανα με τις σπουδαίες εμφανίσεις που έκανε φέτος απέναντι σε μεγαθήρια της Γηραιάς Ηπείρου όπως οι Μπάγερν, Τότεναμ και Αρσεναλ.

Οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν μέσα από τα προκριματικά να περάσουν στους ομίλους του Champions League, όπου κοίταξαν στα μάτια την Μπάγερν, αλλά και την Τότεναμ, ενώ κατάφεραν να κερδίσουν τον Ερυθρό Αστέρα και να προκριθούν στο Europa League.

Εκεί, στη φάση των «32» απέκλεισαν την Αρσεναλ μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη και πλέον βρίσκονται στους «16», όπου αντιμετωπίζουν την Γουλβς. Στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και πλέον άπαντες περιμένουν τη ρεβάνς στην Αγγλία.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης ανέβασε στα social media με βίντεο από όλα τα γκολ που πέτυχε η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στους ομίλους του Champions League και κάλεσε τους οπαδούς της να επιλέξουν το αγαπημένο τους.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024