Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίρκα Καλατζοπούλου : Πάλεψε 35 μέρες με τον κοροναϊό η ηθοποιός

Μίρκα Καλατζοπούλου : Πάλεψε 35 μέρες με τον κοροναϊό η ηθοποιός

Η ηθοποιός Μίρκα Καλατζοπούλου αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον κοροναϊό και πως για 35 ημέρες ήταν άρρωστη

Η ηθοποιός Μίρκα Καλατζοπούλου αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από τον νέο κοροναϊό και πως για 35 ημέρες ήταν άρρωστη.

Η γνωστή ηθοποιός από τις ταινίες της «χρυσής» εποχής του ελληνικού κινηματογράφου είναι σήμερα 75 ετών, έχει αναρρώσει και έγραψε για την περιπέτειά της υγείας της με τη νόσο Covid-19 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αγαπημένοι μου φίλοι! Οι φωτογραφίες του Πάσχα που σας έστειλα με βρήκαν πρώτη φορά έξω στο κήπο, ύστερα από 35 μέρες μέσα, έχοντας αγκαλιά τον κοροναϊό. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα….σχεδόν ΤΕΛΟΣ!

Είδατε στο πρόσωπό μου την ταλαιπωρία που πέρασα. Σας αγαπώ πολύ κι ευχαριστώ πολύ που με αγαπάτε!! Να έχετε Υγεία και να προσέχετε», έγραψε η Μίρκα Καλατζοπούλου.

Η Μίρκα Καλατζοπούλου με μια ματιά

Τόσο ο αδελφός της, Γιάννης Καλατζόπουλος, όσο και η ίδια, θεωρήθηκαν τα ταλαντούχα παιδιά του ελληνικού κινηματογράφου.

Ο αδελφός της εξακολουθεί να εργάζεται ως ηθοποιός, αλλά η Μίρκα Καλατζοπούλου αποφάσισε να αποσυρθεί πολύ γρήγορα από τον χώρο της υποκριτικής, έχοντας δουλέψει δίπλα στον Νίκο Κούρκουλο, στη Ζωή Λάσκαρη, στον Κώστα Βουτσά, στον Βασίλη Αυλωνίτη, στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Νίκο Σταυρίδη.

Η Μίρκα Καλατζοπούλου γεννήθηκε το 1945, λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του πολέμου. Γέννημα θρέμμα Αθηναίοι, η Μίρκα και ο αδελφός της γαλουχήθηκαν με σπουδαίες αρχές από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, καθώς οι γονείς τους ήταν δύο ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν έβαλαν εμπόδια στα όνειρά τους. Ο αδελφός της, μικρότερος σε ηλικία κατά τέσσερα χρόνια, κατάφερε να κάνει μια παράλληλη αλλά σημαντική καριέρα ως παιδί-θαύμα.

Άλλωστε στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου τρία παιδιά θεωρούνταν «θαύματα»: ο Βασιλάκης Καΐλας, η Μίρκα και ο Γιάννης Καλατζόπουλος.

Η Μίρκα Καλατζοπούλου κέρδισε τον πρώτο της ρόλο σε ηλικία 10 ετών, όταν έπαιξε το 1955 στην ταινία «Η δούκισσα της Πλακεντίας» και το 1960 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ερωτικά παιχνίδια».

Τη δεκαετία του ΄60 πήρε μέρος σε δεκάδες ταινίες από τις οποίες ξεχωρίζουν «Ο κατήφορος», «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» και «Κορόιδο γαμπρέ».

Ωστόσο, το 1967 έκανε ένα διάλειμμα στην καριέρα της, καθώς παντρεύτηκε με τον Γερμανό-Αμερικανό επιχειρηματία Καρλ Έπσερ και μετακόμισε στην Αμερική, όπου απέκτησε δύο παιδιά.

Εκεί συνέχισε να ασχολείται με την υποκριτική και παρακολούθησε μαθήματα στη Σχολή της Columbia.

Πλέον, ζει με την οικογένειά της στην Αρτέμιδα.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024