Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός: Μπίλι Άιλις, Τζάστιν Μπίμπερ και άλλοι σταρ διαθέτουν μάσκες για καλό σκοπό!

Κοροναϊός: Μπίλι Άιλις, Τζάστιν Μπίμπερ και άλλοι σταρ διαθέτουν μάσκες για καλό σκοπό!

Προστατευτικές μάσκες με τα λογότυπα μεγάλων ονομάτων της σύγχρονης μουσικής σκηνής

Προστατευτικές μάσκες με τα λογότυπα μεγάλων ονομάτων της σύγχρονης μουσικής σκηνής διαθέτει η Bravado, η πτέρυγα εμπορίας του ομίλου Universal Music Group, στο πλαίσιο καινούργιας πρωτοβουλίας για τη στήριξη δοκιμαζόμενων λόγω της κρίσης του κοροναϊού μουσικών και εργαζομένων στη μουσική βιομηχανία.

Η πρωτοβουλία «We’ve got you covered» ξεκίνησε όταν η εταιρεία άρχισε να διανέμει προστατευτικές μάσκες στο προσωπικό της, ενώ στη συνέχεια, άρχισε να πωλεί μάσκες στο ευρύ κοινό.

Οι μάσκες φέρουν λογότυπα από πολλούς από τους καλλιτέχνες της Universal, των οποίων εμπορικά προϊόντα πωλεί η Bravado. Μεταξύ αυτών είναι οι Grande, Eilish, Rolling Stones, Imagine Dragons, Tupac Shakur, Nas, Justin Bieber, Black Sabbath και Willie Nelson και ο κατάλογος μεγαλώνει.

Οι μάσκες πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται, και τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν σε ιδρύματα στήριξης μουσικών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένων των Help Musicians U.K. και MusiCare’s COVID-19 Relief Fund.

«Είμαι ταπεινά χαρούμενος και ευγνώμων που εργάζομαι με καλλιτέχνες και εταίρους που είναι παθιασμένοι και πρόθυμοι να στηρίξουν αυτούς που το χρειάζονται αυτήν τη χωρίς προηγούμενο περίοδο», τόνισε, σε ανακοίνωση που δόθηκε στο περιοδικό Rolling Stone, o διευθύνων σύμβουλος της Bravado, Mat Vlasic.

«Η πρωτοβουλία θα συνεχίσει να επεκτείνεται και να εξελίσσεται χάρη στη σκληρή δουλειά όλων εδώ στη Bravado και τη UMG, μαζί με τους καλλιτέχνες μας από όλον τον κόσμο».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024