Υπάλληλος του δήμου Αθηναίων βρήκε 19.000 ευρώ και τα παρέδωσε
Η υπάλληλος, που εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας, εντόπισε την τσάντα και εν συνεχεία ενημέρωσε συνάδελφο της και έπειτα απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Μία υπάλληλος του δήμου Αθηναίων βρήκε τσάντα με 19.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία, όπως ανέδειξε μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης.
Η υπάλληλος, που εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας, εντόπισε την τσάντα και εν συνεχεία ενημέρωσε συνάδελφο της και έπειτα απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης συνάντησε τους πρωταγωνιστές του περιστατικού και τους συνεχάρη για την κίνηση τους, όπως δείχνει το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του.
- Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ιωαννίδης
- Τρόφιμα: Το κόστος, κεντρική ανησυχία το 2026 – Από το Λας Βέγκας μέχρι τη Γερμανία και από εκεί στην Ελλάδα
- Χίος: Χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι τη 19χρονη φίλη του – Έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας
- Προκόπης Παυλόπουλος: Παρέμβαση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Γιατροί Χίου: Χάθηκαν τόσοι αθώοι εν καιρώ ειρήνης, στα νερά ενός νησιού που γνωρίζει τη σημαίνει ξεριζωμός
- Άνοιγμα των Ιονίων Νήσων στην ινδική αγορά με επίκεντρο την Κέρκυρα


