Υπάλληλος του δήμου Αθηναίων βρήκε 19.000 ευρώ και τα παρέδωσε
Η υπάλληλος, που εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας, εντόπισε την τσάντα και εν συνεχεία ενημέρωσε συνάδελφο της και έπειτα απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Μία υπάλληλος του δήμου Αθηναίων βρήκε τσάντα με 19.000 ευρώ και την παρέδωσε στην αστυνομία, όπως ανέδειξε μέσω ανάρτησης του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηνών Κώστας Μπακογιάννης.
Η υπάλληλος, που εργάζεται στον τομέα της καθαριότητας, εντόπισε την τσάντα και εν συνεχεία ενημέρωσε συνάδελφο της και έπειτα απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης συνάντησε τους πρωταγωνιστές του περιστατικού και τους συνεχάρη για την κίνηση τους, όπως δείχνει το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του.
- Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς του για τον τελικό του Betsson Super Cup: Πόσα εισιτήρια διατέθηκαν
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ



