Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Με άνοδο έκλεισε το χρηματιστήριο στη Wall Street μετά την ανάκαμψη των τιμών του πετρελαίου και την νέα οικονομική δέσμη μέτρων ύψους 500 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τη στήριξη επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας της Covid-19, που αναμένεται να εγκρίνει το Κογκρέσο.
Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 456,94 μονάδων (+1,99%), στις 23.475,82 μονάδες.
Ο δείκτης Nasdaq, στον οποίο δεσπόζουν οι τίτλοι των εταιρειών του τομέα της τεχνολογίας, έκλεισε ενισχυμένος κατά 232,15 μονάδες (+2,81%), στις 8.495,38 μονάδες.
Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ο οποίος θεωρείται ο πιο ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 62,75 μονάδων (+2,29%), στις 2.799,31 μονάδες.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!