Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητική ιστορία: 4χρονος με καρκίνο νίκησε τον κοροναϊό

Συγκινητική ιστορία: 4χρονος με καρκίνο νίκησε τον κοροναϊό

Μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης από τον 4χρονο Αρτσι Γουίλκς που τους τελευταίους μήνες δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο: Κατάφερε να νικήσει τον κοροναϊό

Μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας και δύναμης από τον 4χρονο Αρτσι Γουίλκς που τους τελευταίους μήνες δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο: Κατάφερε να νικήσει τον κοροναϊό

Ο τετράχρονος Άρτσι από τη Βρετανία τους τελευταίους δεκαπέντε μήνες δίνει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. Διαγνώστηκε με νευροβλάστωμα τον Ιανουάριο του 2019 και από τότε κάνει χημειοθεραπείες.

Σημειώνεται ότι σε μια από τις επισκέψεις του στο νοσοκομείο προσβλήθηκε από κοροναϊό προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία στην οικογένειά του καθώς χρειάστηκε να εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Παρ’ όλα αυτά, ο μικρός αποδείχθηκε πολύ δυνατός και σε τούτη τη μάχη. Νίκησε τον κοροναϊό κι έστειλε μήνυμα ζωής και ελπίδας σε ολόκληρη τη Βρετανία που πλήττεται από τον επικίνδυνο ιό.

Μάλιστα ο μικρός ο οποίος είναι φανατικός ποδοσφαιρόφιλος και υποστηρικτής της Τότεναμ, πήρε το καλύτερο δώρο καθώς λίγο μετά την αποθεραπεία του επικοινώνησε μαζί του ο αρχηγός των Σπερς και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, ο οποίος τον συνεχάρη και του έστειλε ευχές.

«Γεια σου Αρτσι. Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα. Είσαι δυνατό αγόρι. Συνέχισε να ακούς τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους γονείς σου και όλα θα πάνε καλά» είπε ο 26χρονος στράικερ στο μήνυμα που έστειλε στον μικρό και προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του ITV, και πρόσθεσε: «Μαθαίνω ότι εσύ και ο δίδυμος αδερφός σου αγαπάτε να παίζετε ποδόσφαιρο. Συνεχίστε να παίζετε στον κήπο, μείνετε σπίτι και σύντομα θα τα πούμε από κοντά».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024