
Ιράν : 117 νέοι θάνατοι – Άρση του περιορισμού των μετακινήσεων στις πόλεις
Η Ισλαμική Δημοκρατία έχει καταγράψει 71.686 περιπτώσεις του νέου κοροναϊού που προκαλεί την ασθένεια COVID-19
Ο αριθμός των θανάτων στο Ιράν από τον κοροναϊό σημείωσε άνοδο κατά 117 άτομα την προηγούμενη, φθάνοντας συνολικά τους 4.474, δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Kianush Jahanpur.
Η Ισλαμική Δημοκρατία έχει καταγράψει 71.686 περιπτώσεις του νέου κοροναϊού που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, δήλωσε ο Jahanpur.
Το Ιράν είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο από την πανδημία στη Μέση Ανατολή. Δέκα χιλιάδες τάφοι έχουν εκσκαφεί σε ένα νέο τμήμα του νεκροταφείου Behesht-e Zahra, νότια της Τεχεράνης, ανέφερε η επίσημη υπηρεσία ειδήσεων IRNA την Κυριακή.
Ξεχωριστά, ο Ιρανός πρόεδρος Χασάν Ρουχάνι ανακοίνωσε ότι έχουν αρθεί οι περιορισμοί στις μετακινήσεις μεταξύ των πόλεων σε κάθε επαρχία του Ιράν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της επίσημης προεδρίας.
Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις μεταξύ επαρχιών θα αρθούν στις 20 Απριλίου, είπε.
Πηγή: reuters.com
- Μαρκόπουλο: Ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ έξω από σούπερ μάρκετ – Αναζητούνται οι δράστες
- Βαρδούσια όρη: Τιμητική αναμνηστική πλακέτα για τους τέσσερις ορειβάτες
- Τουρκία: Τουλάχιστον 18 νεκροί μετά τη βύθιση σκάφους με μετανάστες στα ανοικτά των ακτών της χώρας
- Super League: Οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής των play-off και play-out
- Γερμανία: Επικρίσεις δέχεται ο Μερτς αφού κάλεσε τους Σύρους να «πάνε πίσω» στα σπίτια τους
- Πώς μια εταιρεία καραόκε προκάλεσε σοκ 17 δισ. στη Wall Street

