Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ειρωνική διάψευση Βατούτιν για Μιλουτίνοφ : Γιατί μόνο 9; Γράψτε 18 εκατομμύρια

Ειρωνική διάψευση Βατούτιν για Μιλουτίνοφ : Γιατί μόνο 9; Γράψτε 18 εκατομμύρια

Ο Αντρέι Βατούτιν διέψευσε τα σενάρια που μιλούν για συμφωνία του Νίκολα Μιλουτίνοφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για συμβόλαιο 9 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που κάνουν λόγο για συμφωνία του σέρβου ψηλού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και μάλιστα με μυθικές απολαβές.

«Φυσικά, εκατομμύρια ευρώ, και φυσικά πάλι η ΤΣΣΚΑ. Γιατί μόνο 9; Γράψτε 18 εκατομμύρια! Όλα στην οικονομία καταρρέουν, τα νέα που έρχονται είναι το ένα χειρότερο από το άλλο, οι περιορισμοί επεκτείνονται και η ΤΣΣΚΑ σκορπάει εκατομμύρια εν μέσω καραντίνας» ανέφερε στο Riasport ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου και συνέχισε με το ίδιο ύφος:

«Ε, βέβαια, εμείς ως γνωστό ζούμε σε άλλο πλανήτη. Λόγω της καραντίνας και της αυτοαπομόνωσης, ούτε που θυμάμαι πλέον την τελευταία φορά που πήρα στα χέρια μου ένα στυλό για να υπογράψω κάτι. Για την ΤΣΣΚΑ, όπως και για όλους τους συλλόγους της Ευρωλίγκας, είναι τώρα πολύ πιο σημαντικό να βρούμε έναν συμβιβασμό σχετικά με τους μισθούς με τους υπάρχοντες παίκτες».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024