Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα - Πότε αναμένεται πτώση θερμοκρασίας

Τι καιρό θα κάνει την Μεγάλη Εβδομάδα – Πότε αναμένεται πτώση θερμοκρασίας

Τη Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη αναμένεται ο καιρός να είναι αίθριος με μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, αλλά την Μεγάλη Τετάρτη περιμένουμε μικρή μεταβολή από τα βόρεια

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει με ηλιόλουστο καιρό και θερμοκρασίες μέχρι 23 βαθμούς σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Τη Μεγάλη Δευτέρα και την Μεγάλη Τρίτη αναμένεται ο καιρός να είναι αίθριος με μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, αλλά την Μεγάλη Τετάρτη περιμένουμε μικρή μεταβολή από τα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, ενώ αναμένεται να σημειωθούν βροχές αλλά και χιόνια στα ορεινά και τα ημιορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης.

Το ίδιο σκηνικό θα επικρατήσει και την Μεγάλη Πέμπτη, με την Μεγάλη Παρασκευή να αναμένεται μικρή άνοδος. Καλός ο καιρός το Μεγάλη Σάββατο και όπως όλα δείχνουν χωρίς προβλήματα θα κυλήσει και η Κυριακή του Πάσχα.

Μεγάλη Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως τα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ, που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν νότιων διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα βόρεια.

Μεγάλη Τρίτη

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια από το απόγευμα, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5, βαθμιαία 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανώς 8 μποφόρ. Τη νύχτα στα βόρεια θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 5 με 7 και πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Μεγάλη Τετάρτη

Στη δυτική Ελλάδα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα βόρεια και τα κεντρικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Σποραδικές καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Από το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις, 5 με 7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε όλη τη χώρα, πλην των Δωδεκανήσων, σε βορείων διευθύνσεων και στο Αιγαίο θα φτάσουν πιθανώς τοπικά τα 9 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Μεγάλη Πέμπτη

Στα δυτικά και τα βόρεια γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά σποραδικές καταιγίδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 8 και στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα νότια.

Μεγάλη Παρασκευή

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Μεγάλο  Σάββατο 

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024