Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορωνοϊός - Σερβία : Θετικός και ο γιος του προέδρου Βούτσιτς

Κορωνοϊός – Σερβία : Θετικός και ο γιος του προέδρου Βούτσιτς

Καλπάζει ο κοροναϊός και στη Σερβία, όπου 65 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Θετικός στον ιό και ο γιος του προέδρου Βούτσιτς.

Ο Ντανίλο Βούτσιτς, ο πρωτότοκος γιος του προέδρου της Σερβίας  Αλεξάνταρ Βούτσιτς είναι μεταξύ των προσβληθέντων από τον κοροναϊό.

Τα θύματα της επιδημίας του κορονοϊού στη Σερβία έφτασαν, συνολικά, τα 65 αφού το τελευταίο 24ωρο απεβίωσαν άλλοι τέσσερις ασθενείς. Επιβεβαιώθηκαν 219 νέα κρούσματα και έτσι ο αριθμός των προσβληθέντων από τον Covid-19 ανέρχεται σε 2666.

Τι έγραψε ο Βούτσιτς

Μεταξύ των προσβληθέντων από τον κορωνοϊό είναι και Ντανίλο Βούτσιτς, ο πρωτότοκος γιος του προέδρου της Δημοκρατίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Όπως ανέφερε με ανάρτηση του στο twitter ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο γιος του Ντανίλο νόσησε από τον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε κλινική του Βελιγραδίου.

Ο Ντανίλο Βούτσιτς, 22 ετών, από τότε που εκδηλώθηκε η πανδημία πρόσφερε εθελοντική εργασία στην τροφοδοσία ηλικιωμένων που δεν μπορούν, εξαιτίας της απαγόρευσης που ισχύει, να εξέλθουν από την οικία τους.

Ο ίδιος ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς είχε αναφερθεί πολλές φορές στην εθελοντική δράση του γιου του και της κόρης του δηλώνοντας μάλιστα ότι στην αρχή δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες διότι – όπως ανέφερε – υπήρχε έλλειψη.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση της Σερβίας ανήγγειλε σήμερα το βράδυ νέα περιοριστικά μέτρα για το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η πρωθυπουργός ‘Ανα Μπρνάμπιτς από την Παρασκευή στις 17:00 το απόγευμα και μέχρι την Δευτέρα στις 05:00 το πρωί θα επιβληθεί γενική απαγόρευση κυκλοφορίας.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024