Πάτρα: Ελλιπή μέσα προφύλαξης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας»
Ένας 52χρονος βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγ. Ανδρέας», ενώ στο νοσοκομείο απομονώθηκε ένας όροφος προκειμένου να υποδεχθεί ασθενείς με κοροναϊό.
To «Άγ. Ανδρέας» δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς αλλά ήδη έχει αρχίσει να νοσηλευει τα πρώτα θετικά κρούσματα.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό δίνει τη μάχη του, όμως οι εργαζόμενοι καταγγέλουν ότι υπάρχουν ελλιπή μέτρα προστασίας και προφύλαξης.
«Μας λείπουν τα απαραίτητα όπλα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα περιστατικά», λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου κ. Κώστας Πετρόπουλος.
- Έχω παιδιά: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα της κωμικής σειράς
- Πολάκης: Άρση ασυλίας εισηγείται η επιτροπή δεοντολογίας μετά τη μήνυση πρώην στελέχους του ΚΕΕΛΠΝΟ
- Ουκρανία: Θα γίνει μέλος της ΕΕ το 2027; Το σχέδιο των Βρυξελλών, το εμπόδιο Όρμπαν και το Άρθρο 7
- Χριστίνα Λαμπίρη: Δημιούργησε μαζί με το σύζυγο της ένα ξεχωριστό steak house στο Πικέρμι
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Μήπως τελικά η υπερβολική διαφήμιση κάνει κακό στη Δημοκρατία
- Νίκος Καββαδίας: Η ιδιόμορφη «διαφθορά» του



