Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ράαμπ: «Ισχυρό ομαδικό πνεύμα» πίσω από τον Μπόρις Τζόνσον

Ράαμπ: «Ισχυρό ομαδικό πνεύμα» πίσω από τον Μπόρις Τζόνσον

Όπως δήλωσε στο BBC, θα αναπληρώσει τον Μπόρις Τζόνσον «όπου αυτό είναι απαραίτητο για την προώθηση των σχεδίων της κυβέρνησης προκειμένου να νικήσουμε τον κοροναϊό»

Την πρώτη του δήλωση μετά τις ραγδαίες εξελίξεις με την εισαγωγή του Μπόρις Τζόνσον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας έκανε ο υπουργός Εξωτερικών και εκτελών -όπου χρειάζεται- χρέη πρωθυπουργού Ντομικίν Ράαμπ.

Όπως δήλωσε στο BBC, θα αναπληρώσει τον Μπόρις Τζόνσον «όπου αυτό είναι απαραίτητο για την προώθηση των σχεδίων της κυβέρνησης προκειμένου να νικήσουμε τον κοροναϊό».

Σύμφωνα με τον Ντομικίν Ράαμπ, ο Μπόρις Τζόνσον έχει λάβει «εξαιρετική φροντίδα» στο νοσοκομείο του St Thomas στο Λονδίνο. Μάλιστα, εκ μέρους της κυβέρνησης ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του NHS στη χώρα για το έργο που επιτελεί κατά τη διάρκεια της επιδημίας.

Ερωτηθείς πόσο ανησυχούν οι πολίτες για τη λειτουργία κυβέρνησης, ο Ράαμπ δήλωσε ότι θα εξακολουθήσει να κατευθύνει όλα τα σχέδια για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον κοροναϊό και θα βοηθήσουμε τη χώρα να ξεπεράσει αυτή την πρόκληση.

Πρόσθεσε, δε, πως «υπάρχει ένα απίστευτα ισχυρό ομαδικό πνεύμα πίσω από τον πρωθυπουργό και όλοι θα φροντίσουν τα σχέδια που έχει δώσει εντολή ο Μπόρις Τζόσνον να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό».

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024