Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απαντήσεις Αυγενάκη: «Σέβομαι τον ΠΑΟΚ – Δεν χρησιμοποιήθηκε η ΕΕΑ – Μέσα Μαΐου ίσως αρχίσουν προπονήσεις»

Απαντήσεις Αυγενάκη: «Σέβομαι τον ΠΑΟΚ – Δεν χρησιμοποιήθηκε η ΕΕΑ – Μέσα Μαΐου ίσως αρχίσουν προπονήσεις»

Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης για την ΕΕΑ και τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στα μέσα Μαΐου και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τον Ιούλιο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103.6 και μίλησε για την ενδεχόμενη επιστροφή στις προπονήσεις τον Μάιο για τους ποδοσφαιριστές και την ολοκλήρωση της Super League τον Ιούλιο.

Επίσης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε απαντήσεις για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης και τη σύνθεση της ΕΕΑ η οποία όπως είπε δεν χρησιμοποιήθηκε για κανέναν σκοπό, ενώ μίλησε για τις εξελίξεις σε μπάσκετ και βόλεϊ με τις διακοπές που υπάρχουν λόγω κορωνοϊού.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αυγενάκης στον Focus FM 103.6:

Για τη Super League και την επανέναρξή της: «Μέσα στον Μάη ίσως δούμε προπονήσεις, για να δούμε ολοκλήρωση αγωνιστικών τον Ιούλιο».

Για το βόλεϊ και το μπάσκετ: «Στο βόλεϋ υπάρχει μία καταρχήν άποψη να προχωρήσουμε σε παύση του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει έρθει κάτι σε εμένα επίσημα». Στο μπάσκετ έχουν καταθέσει έγγραφο με 14-0 από τις συμμετέχουσες ομάδες, να προχωρήσουμε σε διαδικασίες να σταματήσει το πρωτάθλημα. Αν κάτι στριφογυρίζει στο μυαλό μου, είναι, ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί η Θεσσαλονίκη από δύο ιδιαίτερες ομάδες, που έδωσαν στο ελληνικό μπάσκετ. Μεγαλώσαμε με εικόνες του Άρη, του Γιαννάκη, του Φασούλα».

Για την υπόθεση της ΕΕΑ με τους ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Ως φίλαθλος του ΟΦΗ έχω σχέση σεβασμού με τον ΠΑΟΚ, που μας στήριξε τα δύσκολα χρόνια και μας έδωσε το γήπεδό του για έδρα. Τιμώ και σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο, δεν θα έκανα ποτέ μία ενέργεια να βλάψω μία ομάδα, που ήταν στην κορυφή και ήταν νταμπλούχος. Αν έχω κάνει λάθη, σε άλλη περίπτωση, να τα διορθώσω, αλλά η πρόθεσή μου είναι ξεκάθαρη. Τιμώ την πορεία και την προσφορά και του ΠΑΟΚ και του Άρη και του Ηρακλή».

Για τη σύνθεση της ΕΕΑ: «Δεν χρησιμοποιήθηκε κανείς, παραιτήθηκαν. Ανέλαβα »ακέφαλη» επιτροπή, είχε παραιτηθεί 3 μήνες πριν τις εκλογές. Διόρισα πρόεδρο και ξεκίνησα με τα υπόλοιπα 6 μέλη και δεν »ξήλωσα» κανέναν, παρόλο, που μπορούσα να το κάνω».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024