Το συμβόλαιο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν με τη Γιουβέντους, λήγει το καλοκαίρι του 2021. Και δεδομένου ότι ο Αργεντινός επιθετικός δεν είναι από τους βασικούς πυλώνες στη «γηραιά κυρία» του Μαουρίτσιο Σάρι, τα σενάρια για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του, βλέπουν συχνά-πυκνά το φως της δημοσιότητας.
Σε μία τέτοια περίπτωση, αναφέρεται και το δημοσίευμα της «Clarin» με την εφημερίδα της Αργεντινής, να αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Ρίβερ Πλέιτ επιθυμεί διακαώς τον επαναπατρισμό του διάσημου άσου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 32χρονος Ιγκουαΐν, έφυγε το 2006 από τη Ρίβερ Πλέιτ για το μεγάλο ταξίδι στην Ευρώπη, με πρώτο προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.