Ολυμπιακός : «Μείνετε σπίτι και δείτε την τέταρτη σεζόν του Casa de Papel»
Μία ιδιαίτερη ανάρτηση για τη Θρυλική πρόκριση κόντρα στη Μίλαν και την πρεμιέρα του 4ου κύκλου του La Casa de Papel έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία υπενθυμίζει σε όλους μας πως πρέπει να μείνουμε σπίτι!
Έχει περάσει περίπου 1 χρόνος και 4 μήνες από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού κόντρα στη Μίλαν στο «Γ. Καραϊσκάκης»!
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε 3-1 των «ροσονέρι» και πέτυχε μία ιστορική πρόκριση για τη φάση των «32» του Europa League. Μεγάλη εντύπωση είχε κάνει το εκπληκτικό κορεό που είχαν ανεβάσει οι οπαδοί του Ολυμπιακού πριν την έναρξη της αναμέτρησης, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη γνωστή και δημοφιλή σειρά «La Casa de Papel» και έδειχνε τον Professor (Πέδρο Μαρτίνς) και την παρέα του να κλέβουν το τρόπαιο του Europa League!
H ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση, υπενθυμίζοντας στους οπαδούς της ομάδας αυτή τη σπουδαία επιτυχία, ενώ έδωσε και κίνητρο για να μείνουμε όλοι σπίτι μας αυτές τις δύσκολες ημέρες λόγω κορωνοϊού. Να δούμε την 4η σεζόν του «La Casa de Papel»!
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in