Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρις Αλεξίου : Αν θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει, ας πάει να αυτοκτονήσει

Χάρις Αλεξίου : Αν θέλει κάποιος να αυτοκτονήσει, ας πάει να αυτοκτονήσει

«Όταν έχουμε μπροστά μας έναν τέτοιο κίνδυνο, γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσει κάποιος το δάχτυλο και να μας πει πώς θα σωθούμε;» αναρωτήθηκε η Χάρις Αλεξίου μιλώντας για την πανδημία του κοροναϊού

Σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι της βρίσκεται και η Χάρις Αλεξίου, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών για την αναχαίτιση του κοροναϊού στη χώρα μας.

«Είμαι κλεισμένη στο σπίτι μου εδώ και 20 μέρες και παίρνω τα μέτρα που μας ζητάει η πολιτεία. Αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε από την πολιτεία να μας πει να προσέχουμε», είπε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη μέσω skype, για το πώς βιώνει η ίδια τον κατ’ οίκον περιορισμό και έστειλε το δικό της μήνυμα προς όλους τους πολίτες.

«Όταν έχουμε μπροστά μας έναν τέτοιο κίνδυνο, όταν βλέπουμε να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι… Γιατί χρειαζόμαστε να μας κουνήσει κάποιος το δάχτυλο και να μας πει τι πρέπει και πώς θα σωθούμε; Αυτό ας το καταλάβουμε» εξήγησε η Χάρις Αλεξίου.

Και συμπλήρωσε:

«Να ευγνωμονούμε τη ζωή μας γιατί έχουμε ένα σπίτι να μείνουμε και να προφυλάξουμε τον εαυτό μας από τα χειρότερα. Να σκεφτούμε τους ανθρώπους, όπως είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές που γι’ αυτούς είναι μια πραγματικότητα.

Έχουν μπροστά τους, τους ανθρώπους που υποφέρουν, που δεν μπορούν να αναπνεύσουν, που πεθαίνουν στα χέρια τους…

Αυτούς τους ανθρώπους να σκεφτόμαστε και να ευγνωμονούμε το Θεό που εμείς είμαστε σε ένα ασφαλές μέρος και ας το σεβαστούμε αυτό».

«Μην πάμε να κάνουμε τους “έξυπνους”. Κάποιος που θέλει να αυτοκτονήσει, ας πάει να αυτοκτονήσει, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα όμως να μεταφέρει στον άλλον αυτό… Είμαστε σε μια κατάσταση σοκ αυτή τη στιγμή» τόνισε καταλήγοντας.

Μάλιστα ανέφερε ότι αυτό τον καιρό μελετούσε, τον ρόλο της θεάς Αθηνάς «που θα έκανα, θα κάνω …ελπίζω» στην Επίδαυρο, στην Ιφιγένεια εν Ταύροις, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, που έχει προαναγγελθεί στο πρόγραμμα των φεστιβαλικών παραστάσεων του καλοκαιριού».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Χάρις Αλεξίου:

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024